Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Thorin

Propozycja- Gold

Rekomendowane odpowiedzi

Thorin    0
Witam jak wiecie na serwerze jest w tej chwili enchanting zablokowany z powodu jak się dowiedziałem "zbyt łatwego zdobywania lvl-i" według mnie nie jest to dobre rozwiązanie ale ok.
Moja propozycja brzmi aby udostępnić enchanting dla goldów i żeby oni mogli czerpać exp z surowców, dzięki temu więcej ludzi będzie kupować golda. takie moje zdanie czekam na wasze opinie na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Po co? O_o

Nie ka[color=#ff0000]ż[/color]dy ma kas[color=#ff0000]ę[/color] i [color=#ff0000]chce[/color] kupowa[color=#ff0000]ć[/color] golda[color=#ff0000],[/color] a enchanting dla wybranych os[color=#ff0000]ó[/color]b jest to pomys[color=#ff0000]ł[/color] [color=#ff0000][CENZURA][/color] (nie chcialbym urazic administracji)
Serwer bez enchantowania item[color=#ff0000]ó[/color]w jest do punktu D.
Jeśli [color=#ff0000]zauważyliście,[/color] niekt[color=#ff0000]ó[/color]rzy mieli swój jakiś dobytek na serwerze i wyjechali. Wracaja a tu nagle Minecraft 1.3.1 wchodz[color=#ff0000]ą[/color] na serwer[color=#ff0000],[/color] pojawiaj[color=#ff0000]ą[/color] się w swo[color=#ff0000]im[/color] domku[color=#ff0000],[/color] chc[color=#ff0000]ą[/color] się ruszy[color=#b22222]ć,[/color] a tu nie mog[color=#ff0000]ą,[/color] wkurzaja się i [color=#ff0000]za[/color] przeproszeniem [color=#ff0000][CENZURA][/color] ten serwer i nie wracaj[color=#ff0000]ą[/color].
Na pewno wiele os[color=#ff0000]ó[/color]b tak mia[color=#ff0000]ł[/color]o.
Wi[color=#ff0000]ę[/color]c pomys[color=#ff0000]ł[/color] enchanting tylko dla golda jest dobry tylko jeszcze przez to wydaje mi się że wielu osobom nie bedzie się chcialo grac.(WYDAJE MI SIĘ ŻE TAK JEST).

Ksawery - WLADCA MARCHEWEK

[color=#008000]Ksawery - WŁADCA ORTOGRAFII [/color]
[color=#008000]O zmianach PRZED 1.3 informowaliśmy z kilku tygodniowym wyprzedzeniem. Rozumiem, że w domu używasz takiego słownictwa, ale tutaj nie musisz się nim popisywać. Co do tematu, to jest on propozycją gracza, nie administracji. Jeżeli chcesz zaistnieć na forum, nie musisz robić tego w taki sposób :) //Elros[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysio2121    3
A wg. mnie do [color=#ff0000][CENZURA][/color], bo goldzi będą sprzedawać enchantowane itemy i nie dość, że enchanting będzie, to jeszcze goldzi będą kupować wszystkie większe działki za kase z itemów.

I Będzie tak:
-enchantowane itemy
-wszystkie większe posesje będą należały do goldów

[color=#006400]Jeżeli chcesz wyrazić swoje emocje za pomocą takich słów, to mam dla ciebie lepsze rozwiązanie. Przy komputerze połóż młotek, jeżeli się zdenerwujesz - uderz się nim w główkę. Gwarantuję, że szybko ochłoniesz. //Elros[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Jak dla mnie to dobry pomysł, i nie sądze Krzysio, że nagle Goldzi zaczną sprzedawać masę enchantowanych itemów. Im też są potrzebne ;) Oczywiście że będą to robić ale bez przesady...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39
Wyobrazasz sobie łatwość enchantowania przy czerpaniu exp z surowców ?Przy porypanym pomyśle zniżenia poziomu do 30 .... Wszytsko co posiadasz było by full enchant. Kiedy zostanie to odpowiednio zbilansowane na pewno zostanie udostępnione dla ogółu. Edytowane przez SeeRazo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Obecnie pracujemy nad systemem, który zoptymalizuje działanie expa. Pomysł zostaje ODRZUCONY - goldzi mają jasno określone udogodnienia.

Najbardziej martwi mnie jednak, że do naszego subforum dociera powoli fala chamstwa z działów "powyżej". Każdy przejaw floodu, pyskówek i gnojenia kogokolwiek będzie cenzurowany i zgłaszany administracji forum.

Temat ZAMYKAM, albowiem nie mam zamiaru marnować czasu na czytanie bzdurnych wypowiedzi, takich jak te zaprezentowane przez panów: dkornackiego i Krzysia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...