Amadis89 1 Napisano 8 Sierpień 2012 Nie wiem czy tylko ja czy wszyscy.... Ciągle wchodząc na serwer spawnie sie na jakiejś płaskiej mapie gdzie pełno slimow. Coś było kombinowane z mapą czy to jakiś bug mnie gdzieś wyeksportował? Nie widzę na forum żadnych informacji na ten temat więc pytam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 8 Sierpień 2012 Jak by Ci to powiedzieć Amadis... z mapką było kombinowane parę rzeczy... na forum nie ma za dużo informacji... ogólnie przeciwdziałamy małej liczbie graczy na serwerze.... Wszystkiego dowiecie się ok 20.00 (dziś), będzie zamieszczona informacja na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amadis89 1 Napisano 8 Sierpień 2012 No przynajmniej "coś" wiem ale nie za wiele Mało oj mało graczy...ale to jest spowodowane rożnymi sprawami: wersja 1.3, wyjazdy wakacyjne, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 8 Sierpień 2012 był błąd wczoraj z mapą, ale ci co weszli na serwer przed naprawieniem jej respili się na mapie flat - wystarczy zginąć lub napisać do administratora w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach