Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
zielonygroszek

can't connect to minecraft.net po pobraniu modów....

Pytanie

Hej powstrzymajcie się od złosliwych komentarzy itp.
Nie gram w minecraft nałogowo raczej robię to aby wiedzieć czego szef będzie chciał....
Syn szefa zaczął w to grać a że to dziecko nie radzi sobie ze wszystkim...grę ma kupioną legalnie (nie na all) tylko bezpośrednio.
Pięknie działała itp aż do momentu jak się u zachciało modów! Dodatkowym utrapieniem jest fakt, iż ma iMac więc wszystko idzie mi pod górę.
Próbowałam zgrać Mo Creatures ale coś się posypało (patrzyłam na kilkanaście filmików na youtube i za każdym razem inaczej to robili)... Nie można się zalogować przez launchera (tak to się chyba nzaywa). Przez stronę się loguję ale nie wiem gdzie to się dalej wchodzi....... Przed moimi eksperymentami skopiowałam cały folder minecraft ale nawet po podstawieniu go nie działa......
Jak rozpieprzyłam dzieciakowi grę (tzn świat) to szef rozpieprzy mnie....
Podkreślam jestem zielona w tym! Te mody, modloadery itp to już za nie dla mnie.....
Pomóżcie....

może powinnam wyrzucić do kosza cały folder minecraft i pobrać na nowo - tylko, żeby to co ten dzieciak zdziałał do tej pory nie poszlo w zapomnnienie. Może wystarczyłoby skopiować cały folder saves i potem podmienić po pobraniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
jantomedes    75
Witaj. Prawdopodobnie znamy odpowiedź na twoje pytanie, lecz nie możemy Ci jej udzielić dopóki nie kupisz gry. Naprawdę jest warto. Jak ją kupić, możesz dowiedzieć się [url="http://forum.minecraft.pl/topic/256-tutorials-by-tutorial-kupno-gry/"][u]tutaj[/u][/url]. Ja tymczasem temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190
@Janto, już paranoja mała, przecież jak wół jest że to problem z kopią gry syna szefa tej persony.
@Zielonygroszek, dałoby radę wytrzasnąć nick dzieciaka? Kontrola legalności, taki obyczaj tutaj.
Swoją drogą, ten błąd jest spowodowany tym że serwer logowania (minecraft.net) coraz częściej pada, trzeba to przeczekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...