Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
jantomedes

Redaktorstwo i nieużywane podstrony

Rekomendowane odpowiedzi

jantomedes    75
[quote name='Wintalan' timestamp='1345922948' post='90519']
Może zrobić by tak jak u konkurencji? Każdy może napiać newsa, jeżeli będzie sensowny, zostanie opublikowany, a autor dostaje dostęp do wordpressa. To gwarantuje newsy o updateach w max. 20 minut. Co wy na to?
[/quote]
Fajnie, fajnie, ale nie 20 minut... Znacznie dłużej. Chyba nawet dłużej niż tradycyjne redaktorstwo, ale i tak jak najbardziej jestem za.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
[quote name='Jantomedes' timestamp='1345924090' post='90523']

Fajnie, fajnie, ale nie 20 minut... Znacznie dłużej. Chyba nawet dłużej niż tradycyjne redaktorstwo, ale i tak jak najbardziej jestem za.
[/quote]
Miałem na myśli to, że pierwszy i ew. Drugi wpis będzie kontrolowany, a potem osoba mogłaby czuć się jak redaktor. C;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39
Wintalan, pomysł dobry ale znasz życie :D

[quote name='vipdude27' timestamp='1345937289' post='90558']
Ja również mogę pomóc. Konkurencja powoli nas wyprzedza.
[/quote]

Powoli ? To raczej łagodnie powiedziane, gracze odchodzą od nas w zastraszająco szybkim tempie. Szczególnie teraz gdy nie ma nowych newsów od kilku dni a tyle się dzieje. A najgorsze jest to że nikt nic nie robi żeby ich zatrzymać. Chociaż dużo ludzi oficjalnie pisze gdzie odchodzi. Wystarczy poczytać komentarze na portalu.
Opisu 2 Snapshotów, i kilku innych nowości dalej nie ma . Edytowane przez SeeRazo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
Widzę że rozmowa jest przednia lecz ostatni wpis na stronie nadal jest z 14 sierpnia... z chęcią też pomogę bo nie mogę na to patrzeć (artykuł o najnowszym snapshocie można by napisać mym zdaniem w max 1 h).

Co do newsów na forum? Dało by się podzielić na kategorie: mc oraz serwery? Można by spamować wiadomościami z serwerów co tam się nie dzieje i przez to je reklamować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Postanowiłem się ponownie zaopiekować stroną i wszelkimi kwestiami związanymi z redaktorstwem, dlatego proszę o ponowne nadanie mi rangi Redaktor na forum a także dostęp do disqusa. Mamy taki syf w komentarzach, a nikt tego nie chce ogarnąć -,-

[url="http://screenshooter.net/3738110/clmuxxq"]http://screenshooter...3738110/clmuxxq[/url] - Strona z komentarzami w oddaleniu 33%
(Bez Disqusa nawet nie mogę tej osoby zbanować)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jantomedes    75
A WP nie ma wbudowanego systemu zostawiania komentarzy? Bo wydaje mi się, że Disqus jest słabym rozwiązaniem.

@Topic: Tyle osób chętnych, a odzewu od administracji tyle co ryb w kurniku... -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[quote name='Jantomedes' timestamp='1346069018' post='90806']
A WP nie ma wbudowanego systemu zostawiania komentarzy? Bo wydaje mi się, że Disqus jest słabym rozwiązaniem.

@Topic: Tyle osób chętnych, a odzewu od administracji tyle co ryb w kurniku... -.-
[/quote]

Disqus ma przejrzysty interfejs i wiele ciekawych funkcji których czysty WP nie posiada (m.in banowanie z pisania komentarzy lub logowanie z innych portali takich jak Facebook lub Twitter)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
... Jak już musicie uŻywać wordpressa- 1 plugin: sidebar login, oraz najnowsza wersja wordpressa. Są wbudowane komentarze, a dzięki sidebar login będą w 100% przejrzyste. (sidebar login dodaje logowanie oraz profile, przez co jest przejrzyście. Kilka godzin i można go podłączyć nawet do forumowych kont).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[quote name='Wintalan' timestamp='1346071756' post='90815']
... Jak już musicie uŻywać wordpressa- 1 plugin: sidebar login, oraz najnowsza wersja wordpressa. Są wbudowane komentarze, a dzięki sidebar login będą w 100% przejrzyste. (sidebar login dodaje logowanie oraz profile, przez co jest przejrzyście. Kilka godzin i można go podłączyć nawet do forumowych kont).
[/quote]

Zrobiłbym to, ale nie mam do tego uprawnień (Rabus i Johnny mają na tą chwilę, chyba że jest jeszcze ktoś o kim nie wiem). Dodam, że wersja WP jest sprzed około 5 miesięcy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...