Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
p3335

pomoc potrzebuje ludzi na adminów

Pytanie

p3335    1
Szukam osoby do wspulnego prowadzenia serwera minecraft dedykowanego umiejętności znanie pluginów więcej niż 20 najlepiej umiejętność pisania pluginów zapraszam osoby powyżej 10 roku życia mam 15 lat prosze o kontakt na skype kamil.pilarczyk3 na poczte [email="kamil.p610@wp.pl"]kamil.p610@wp.pl[/email] lub [email="p3335@wp.pl"]p3335@wp.pl[/email] albo można mnie spotkać na ts [color=#008000][ciach][/color] pod nickiem p3335 lub lolo prosze o szybki kontakt najlepiej na skype lub poczte.

[color=#008000]//Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Ortografia, interpunkcja + najdłuższe zdanie, jakie kiedykolwiek widziałem. :D
Powodzenia przy szukaniu adminów! Edytowane przez KubaCzarny123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190
Pewnie kolejny kopiuj-wklejkowy piracki grajdołek na gotowej paczce pluginów stworzony z nudów który umrze po mniej niż 3 miesiącach, niech ma, niech ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość Serek   
Gość Serek
1. Większość pluginów jest gotowych , lub w internecie znajdziesz ich dokłady opis [u](mogę podać kanał youtube z poradnikami do pluginów , czy to już będzie jako reklama ?)[/u]
2. Admin który nie zna pluginów w przynajmniej 80 % nie nadaje się na to stanowisko
3. Osoby powyżej 10 lat ? Koleś 10 lat to jest III klasa podstawówki z tego co pamiętam , jeśli jaki kolwiek 10 latek zna się na prowadzeniu serwera , wzrorowej ortografi czy pisaniu pluginów to chyba tylko tak mówki bo w praktyce to jest nie wykonalne
4. 10 latnia administracja to Zuo, prowadzenie serwera to przedewszystki komedy i to nie 2 czy 3 tylko 50 czy 150 które trzeba znać i mieć opanowane do perfekcji jeśli chcesz aby serwer działał poprawnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. Większość pluginów jest gotowych , lub w internecie znajdziesz ich dokłady opis [/font][/color][u](mogę podać kanał youtube z poradnikami do pluginów , czy to już będzie jako reklama ?)[/u][/quote]
Dopóki nie refilinkujesz i nie reklamujesz lub crypt-reklamujesz pirackich serwerów jest cool.

[quote]2. Admin który nie zna pluginów w przynajmniej 80 % nie nadaje się na to stanowisko[/quote]
Poprawka, powinno być 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość Serek   
Gość Serek
No to jak DeX3r się zgodził na mini reklame to prosze bardzo : [url="http://www.youtube.com/user/TreektTV"]klik[/url] - kanał osoby która przedstawa pluginy pod bukkit.

A co do 100%:
To po cześci masz rację , jednak te 80 % to jest [u]minimum[/u] które powinien znać , jeśli będzie miał odpowidenio dobrego Technika na serwerze , to szybko nauczy się reszty, jednak jeśli będzie on jedyną osobą która co nieco zna się na pluginach , to całość raczej mija się z celem. ;)

+ taki mały bonus: Minimalny wiek na admina to 14/15 lat nie mniej bo się bedzie działo źle. Edytowane przez Serek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
p3335    1
prosze nie czepiać się mojej ortografi ponieważ mam dysleksje a osoby na adminów potrzebuje ja znam około 50 pluginów ale to mało na na admina potrze buje osób +15 wiem jak napisałem wcześniej to był muj błąd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
jantomedes    75
Dysleksja dysleksją, a strach przed wciśnięciem shifta to drugie. 50 pluginów to dużo. Można znać nawet mniej, ale trzeba być kreatywnym. Administratorstwo to bardzo wymagające zadanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Ghirt    0
Do pluginów, abyś ogarnął jeszcze 100, a później 200 musisz znać dobrze język angielski, wtedy szybko na bukkit dev i już. A co do dziesięciolatka znającego jave - no comment.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość Seba0855   
Gość Seba0855
Java + dziesięciolatek? Conajwyżej takie dziecko może mieć doczynienia z javą w grach online ... Sam kiedyś byłem administratorem 3 serwerów,które w sumie się powoli rozpadały,założyciele nie robili nic z tym a ja mogłem wchodzić na konsole po to aby naprawić,ewentualnie skonfigurować jakiś plugin. Aby mieć ogarnięty serwer musisz mieć ogarniętą ekipę i sam być ogarnięty... Najlepiej się w to w ogóle nie bawić,bo problemów się jeszcze naściąga i w sumie to sam będziesz utrzymywał serwa przez SMS bo nikt nie kupi VIPa na jakimś serwie gdzie admin nie będzie znał się na rzeczy ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...