KubaCzarny123 47 Napisano 6 Sierpień 2012 Witam. Chciałbym zaproponować nowy dział w dziale Polycraftu, o nazwie "Bazar". Nazwa kojarzy się pewnie wszystkim z AS. 1. Opcja: Dokładniej chodzi mi, o licytowanie przedmiotów. Na serwerze jest mały ruch, więc wszyscy mają możliwość Licytacji itemów na forum. 2. Opcja. Na mapie głównej mogę zbudować budynek, gdzie odbywałyby się licytacje. Admin lub wyznaczony gracz wystawiałby skrzynie na aukcje, a gracze licytowaliby je po kolei. Podobnie jak na wykopowym. Temat na forum służyłby do wystawiania przedmiotów na aukcje w grze. Pozdrawiam, Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poms 12 Napisano 7 Sierpień 2012 [size=4][font=arial,helvetica,sans-serif]Ten pomysł wydaje mi się głupi i bezsensowny (ale to tylko moje zdanie) .Uważam że nie pomoże to serwerowi w zdobyciu nowych graczy. Taki dział mógłby zaistnieć ale pod względem ogłaszania na forum swoich luksusowych towarów . Napisałeś że podobnie jest na wykopowym a chyba nie chcemy doprowadzić do plagiatu. [/font][/size] [font=arial, helvetica, sans-serif][color=green]Idź pan gdzie indziej z tym Comic Sansem //Mof[/color][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 7 Sierpień 2012 [quote name='MrPoms' timestamp='1344371621' post='86751'] [size=5][font=comic sans ms', cursive']Napisałeś że podobnie jest na wykopowym a chyba nie chcemy doprowadzić do plagiatu. [/font][/size] [/quote] Owszem, napisałem [b]podobnie. [/b]Z naciskiem na ostatni wyraz. Na wykopowym jest sala aukcyjna, ale nie ma licytacji na stronie. Btw. Nie rozumiem faktu, dlaczego na poly jest mało graczy, jest to bardzo dobry serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach