Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Vargein

Vargein, powrót i sprzeciwy...

Rekomendowane odpowiedzi

Vargein    17
[center][size=6][font=times new roman,times,serif][b]Witam zacna ekipo Rolecraftu.[/b][/font][/size][/center]

[left][size=4][font="'times new roman"]Sporo czasu minęło zanim zdecydowałem się powrócić do ekipy by znów wspierać serwer najlepiej jak mogę. Kiedy w końcu się odważyłem pogadać z Camilem na ten temat zostałem przyjęty bezpośrednio na stanowisko admina, które piastowałem jeszcze zanim pojawił się serwer roleplay z Morgarem na czele, był to okres kiedy miałem swój projekt, który Rabus miał zasponsorować, od tamtego czasu Camil wspomagał mnie a ja jego. Potem miałem przerwę a gdy wróciłem postanowiłem oficjalnie zostać członkiem ekipy i był to już czas kiedy hardcore stał otwarty a roleplay był w przygotowaniu. Starałem się, pomagałem i zawsze miałem tutaj w priotecie dobro serwera. Pamiętny był okres, kiedy hardcore stał prawie pusty a ja walczyłem, by było tam choć trochę życia podczas nieobecności Camila mając wolną rękę dzięki Morgarowi. Po prawie miesiącu doszło do zgryzu między mną a Camilem i Morgarem, częściowo z mojej winy a częściowo z powodu pewnych nieporozumień i nieścisłości, w tym samym momencie z powodu pewnej skargi zmuszony byłem sam na siebie nałożyć karę, jednak wtedy z nieznanych mi już powodów pożegnałem się z serwerem i zniknąłem w dosyć nieprzyjemnych okolicznościach.[/font][/size][/left]

[left][font='times new roman', times, serif]Wróciłem a Camil przyjął mnie z otwartymi ramionami, liczyłem na to że niektórzy również tak zrobią, jednak z oczywistych względów spotkałem się z cichą wrogością niektórych stałych członków ekipy, a do tego doszła moja walka z krzychem, nie chciałem aby do niej doszło lecz jednak stało się. Ponownie z mojej winy, gdyż źle oceniłem sytuację i zwróciłem mu uwagę na co ku mojemu zdziwieniu otrzymałem wulgarne odpowiedzi, które mnie nieco zszokowały i tymbardziej sprawiły że sam stałem się wrogo nastawiony do jego samego. Modelem zachowania head admina zawsze byli dla mnie Camil i Morgar przez co stałem się zbyt agresywny wobec krzycha a on wobec mnie. [/font][/left]

[left][font='times new roman', times, serif]Mimo wszystko nie przyszedłem tu szukać konfliktów ani ich zaczynać, od samego początku odkąd powróciłem postarałem się ogarnąć sytuację na serwerze i natychmiastowo zacząłem pracę, zacząłem projekt mojego miasta-fortecy, gdzie ma zaistnieć cała sieć dungeonów i eventów, również przygotowuję projekt serii wątków fabularnych mających na celu zwiększenie klimatu na serwerze, ponadto zająłem się techniczną stroną serwera, spolszczaniem pluginów i pilnowaniem poprawnego funkcjonowania od strony konsoli. [/font][/left]

[left][font='times new roman', times, serif]Czy coś zrobiłem źle? Nie spotkałem się ze sprzeciwem ani negatywnymi opiniami na temat mojej pracy od momentu mojego powrotu, jedynie z samym faktem, że powróciłem na rangę administratora, co najwyraźniej poruszyło prawie wszystkich. [/font][/left]

[left][font='times new roman', times, serif]Pragnę was poinformować droga ekipo, że wciąż zależy mi na tym aby serwer się rozwijał, dlatego codziennie przykładam do tego rękę realizując mój wielki projekt, pracując przy plikach serwera i siejąc pomysłami mającymi na celu zwiększenie atrakcyjności serwera tak jak np. mój post dotyczący modelu gry rp. Mimo waszych sprzeciwów ja nie mam zamiaru zaprzestawać swojej pracy, mimo konfliktu z krzychem mam zamiar dalej robić to co robiłem na randze która została mi przyznana.[/font][/left]

[left][font='times new roman', times, serif]Camil mi zaufał i się nie zawiódł, proszę abyście i mi również zaufali i pozwolili mi wykonywać swoją pracę najlepiej jak mogę. Wiem że macie do mnie żal, wiem że dla niektórych nie jestem tu mile widziany, mimo wszystko jestem częścią tej ekipy i tego serwera i zapewniam was, że swoje obowiązki będę wykonywać rzetelnie tak jak to robię teraz i zrobię co w mojej mocy by naprawić stosunki między nami, jakkolwiek złe by one nie były.[/font][/left]

[left][font="'times new roman"]Mimo niechęci przepraszam krzycha za nieporozumienia i zgryzy między nami i po raz kolejny liczę na to, że uda nam się dogadać.[/font][/left]
[left][font='times new roman', times, serif]Całą resztę przepraszam za to że was zawiodłem i opuściłem w taki sposób, nie zrobię tego nigdy więcej, macie moje słowo.[/font][/left]

[left][font='times new roman', times, serif]Pozdrawiam wszystkich i liczę, że dacie mi szanse.[/font][/left]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
[quote name='Vargein' timestamp='1344178309' post='86111']

[font=times new roman', times, serif]Camil mi zaufał i się nie zawiódł, proszę abyście i mi również zaufali i pozwolili mi wykonywać swoją pracę najlepiej jak mogę. Wiem że macie do mnie żal, wiem że dla niektórych nie jestem tu mile widziany, mimo wszystko jestem częścią tej ekipy i tego serwera i zapewniam was, że swoje obowiązki będę wykonywać rzetelnie tak jak to robię teraz i zrobię co w mojej mocy by naprawić stosunki między nami, jakkolwiek złe by one nie były.[/font]

[/quote]

Vargein proszę o jedno...nie interpretuj sytuacji i ludzi Ciebie otaczających... przypominam, że ostatnim razem to było powodem wielkiej kłótni.. Cieszę, że wróciłeś i będzie ideolo jak pohamujesz to o czym wspomniałem już w poprzednim zdaniu... tyle ode mnie...nie wiem czy jeszcze się liczę XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Mamy tu zdecydować o twoim adminie.
A więc ja jestem na [color=#ff0000]nie [/color]ponieważ:
- Nie pracowałeś przy budowie serwera jak inni.
- Na swoim własnym przykładzie wiem ile pracy trzeba włożyć żeby zostać adminem.
- Jak to ma wyglądać na tle ekipy np. sd5 czy robeta którzy pracowali o wiele ciężej żeby dostać admina.
- Rządzisz się strasznie i szczególnie nie widze twojej pracy poza spolszczeniem paru zwrotów nie mówiąc o tym że na serwerze nic nie robisz.
- Masz aspiracje na HeadAdmina i już częściowo się za niego uważasz
- Nie uznajesz mnie jako HeadAdmina

A z tym:
"Ponownie z mojej winy, gdyż źle oceniłem sytuację i zwróciłem mu uwagę na co ku mojemu zdziwieniu otrzymałem wulgarne odpowiedzi, które mnie nieco zszokowały i tymbardziej sprawiły że sam stałem się wrogo nastawiony do jego samego"

Upomniałeś mnie na chacie ogólnym że nie zachowuje się jak HeadAdmin, bawiłem się wtedy z graczami co często robie, siedzieli na wieży więc waliłem w nich piorunami, fireballami i kotami :3 nikt się nie skarżył, co więcej Healowałem wszystkich i zbudowałem schodki na dach zamku co by sobie pobiegali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
Ja jestem na [color=#008000]tak[/color], ponieważ :
- pomaga w pluginach,a przynajmniej w tłumaczeniu ich,
- próbuje ogarnąć innych, aby zajęli się bardziej fabułą serwera,
- jest aktywny na forum,
- coś tam majstruje do fabuły na mapie.

Pozostałe :
- headadminów jest 2 i tak zostanie
- najwyższą rangę jaką możesz otrzymać to admin, a w przypadku gdy cholernie dobrze znasz się na pluginach to technika,
- te sprzeczki na powoływanie się na kogoś innego z krzycheo001 mnie denerwują trochę i wina się po obu stronach,
- trochę więcej liczenia się z ekipą :).

PS. z tego co rozumiem Morgar też jest na tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17
[quote name='krzycho001' timestamp='1344180190' post='86117']
- Nie pracowałeś przy budowie serwera jak inni.
- Na swoim własnym przykładzie wiem ile pracy trzeba włożyć żeby zostać adminem.
- Jak to ma wyglądać na tle ekipy np. sd5 czy robeta którzy pracowali o wiele ciężej żeby dostać admina.
- Rządzisz się strasznie i szczególnie nie widze twojej pracy poza spolszczeniem paru zwrotów nie mówiąc o tym że na serwerze nic nie robisz.
- Masz aspiracje na HeadAdmina i już częściowo się za niego uważasz
- Nie uznajesz mnie jako HeadAdmina
[/quote]

Drogi Krzycho.
Ad. 1 Pracowałem przez ponad miesiąc na serwerze Hardcore, podczas gdy prawie nikt z administracji tego serwera nie odwiedzał ani nie doglądał a na RP pomagałem w początkowych fazach.
Ad. 2 Odnoszę się do Ad. 1 bo włożyłem wiele czasu i wysiłku żeby utrzymać się na swojej pozycji wykonując swoje obowiazki i nie tylko swoje, bo w tamtym okresie praktycznie byłem zastępstwem dla Camila.
Ad. 3 Wygląda całkowicie naturalnie bo mają taki sam wkład w serwer jak i ja.
Ad. 4 Nie rządzę się, robię swoją robotę a Ty mi zwyczajnie w niej przeszkadzasz negując przy tym zezwolenie Camila. A robię i to sporo, jak już napisałem przygotowuję cały roleplayowy projekt tego miasta z eventami i dungeonami. A poza tym nie mogę robić wszystkiego na raz, mój projekt + spolszczenia pochłania naprawdę dużo czasu.
Ad. 5 Mam aspirację, bo juz zarządzałem serwerem, ale nie uważam się za niego.
Ad. 6 Nie uznaję Cię bo nie zachowujesz się w mojej opinii jak Camil czy Morgar, którzy są idealnym przykładem jak powinien się człowiek na tej randze zachowywać, Twoje "zamknij mordę" i inne mało kulturalne odzywki w moim kierunku, sprawiły że wolę odpowiadać przed samym Camilem, z którym mogę się dogadać i zanim coś postanowi dokładnie to przemyśli.

Także drogi Krzycho proszę nie neguj mojej pracy aktualnej ani przeszłej, bo traktujesz mnie jak bym był tu po raz pierwszy, i jak sam słusznie zauwazyłeś "gówno Cię obchodzi hardcore" [color=#ff0000]Ale ty wyciągasz zdania z kontekstu. Mówiłem wtedy o tym że Rp to Rp a Hc to Hc i możesz tam sobie być kim chcesz.[/color][color=#ff0000]~krzycho001[/color] na którym tyrałem dzień w dzień, bo takie przyjałem obowiązki równolegle z pewną, możliwe niewielką pomocą na RP, na który zwyczajnie mi już wtedy czasu nie starczyło z oczywistych względów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
Powiem krótko i na temat bo nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję.
Każdy zasługuje na szanse więc na [color=#008000]tak [/color]ale ze startem na stanowisku moderatora.

Pozdrawiam
[color=#ff8c00]Raataj[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
robetjak    21
Przykro mi ale ja również jestem na nie...
Vargein Już ci mówiłem... poprostu przesadzasz...
Powinieneś słuchać przełożonych ale ty tego nie robiłeś w pełni...
Przykro mi lubię cię...ale...a zresztą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17
[quote name='robetjak' timestamp='1344183965' post='86129']
Przykro mi ale ja również jestem na nie...
Vargein Już ci mówiłem... poprostu przesadzasz...
Powinieneś słuchać przełożonych ale ty tego nie robiłeś w pełni...
Przykro mi lubię cię...ale...a zresztą...
[/quote]

Z czym przesadzam? Że chcę zrobić coś dobrego dla serwera? Krzyczałeś żebym nie zajmował się spolszczaniem pluginów a jak przyszło co do czego to Camil mnie jeszcze pochwalił za to. A krzycha nie słuchałem bo odzywał się do mnie jak do jakiejś (Za przeproszeniem) szmaty. Gdyby prowadził ze mną rozmowę tak jak to robił Camil czy Morgar z pewnością doszlibyśmy do porozumienia. Ja mam jedynie na względzie wykonywanie pracy dla rolecraftu, a jeżeli ktoś mi w niej przeszkadza to wtedy jest jak jest.

Mam zamiar wykonywać obowiązki admina tak jak to robiłem dotąd, wykonam swoją pracę i wszyscy będą zadowoleni, chyba że mnie skreślicie i poślecie do diabłów.

Camil i Morgar ufają mi i wierzą we mnie a ja nie mam zamiaru ich zawieść, więc mam nadzieję że wy również dacie mi tą szansę by podbudować ten serwer i go jeszcze bardziej uświetnić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj widzę że nie do końca wiesz o czym tutaj rozmawiamy (Albo nie chciało ci się czytać wypowiedzi vargeina) vargein dostał kolejną szansę.
Głosujemy za tym czy powinien się znaleźć na liście adminów mimo że opuścił/został wyrzucony z grona administracji.
Poza tym z tego co pamiętam vargein pokłóciłeś się z Camilem bo to ty chciałeś być HEADadminem a on "niestety" wrocił do nas po nieobecności i musiałeś ustąpić jako jego nieoficjalny zastępca więc schowałeś się na gotowym już wtedy survivalu i nie uznawałeś rp i tego co się tam dzieje. Później doszło do kolejnych konfrontacji i nieprzyjemności. Ostatecznie napisałeś pożegnanie wypiołeś się na nas i poszedłeś do KONKURENCJI niestety tamten serwer okazał się klapą. A teraz wracasz......o dziwo dostajesz z miejsca po znajomości przyjęty do administracji a nawet dostajesz range admina. Ja powiem w prost [color=#ff0000]NIE [/color]nadajesz się moim zdaniem na Admina [color=#ff0000]NIE [/color][color=#000000]możesz się nawet równać z np. sd5 który włożył naprawdę DUŻO pracy a nie przyszedł na gotowe [/color][color=#ff0000]NIE[/color][color=#000000] powinieneś nawet mieć rangi moda tylko kidMOD - tak jak każdy nowo przyjęty bez taryfy ulgowej[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
[quote][size=4][font=times new roman]Pamiętny był okres, kiedy hardcore stał prawie pusty a ja walczyłem, by było tam choć trochę życia podczas nieobecności Camila mając wolną rękę dzięki Morgarowi.[/font][/size][/quote]

Tak, też to pamiętam. Odwiedzałeś mój zamek na krańcu mapki. Wiesz że on nigdy nie był zgrifowany? xD

[quote]
[quote]- Nie uznajesz mnie jako HeadAdmina[/quote]
Ad. 6 Nie uznaję Cię bo nie zachowujesz się w mojej opinii jak Camil czy Morgar, którzy są idealnym przykładem jak powinien się człowiek na tej randze zachowywać, Twoje "zamknij mordę" i inne mało kulturalne odzywki w moim kierunku, sprawiły że wolę odpowiadać przed samym Camilem, z którym mogę się dogadać i zanim coś postanowi dokładnie to przemyśli.
[/quote]

Nikt nie powiedział że krzychu jest ideałem, jest twym przełożonym. Koniec i kropka. Dopóki tego faktu nie uznasz dla mnie możesz zostać [color=#00ff00]MODEM[/color]
Chciał bym Ci również przypomnieć że headadmin może być odwołany na wniosek Rabusa... ^_^

[quote]
[quote]- Masz aspiracje na HeadAdmina i już częściowo się za niego uważasz[/quote]
Ad. 5 Mam aspirację, bo juz zarządzałem serwerem, ale nie uważam się za niego.
[/quote]

Bwahahahaha :D Człowieku, czy Ty czytasz co piszesz? Opierdzielasz krzycha że nie świeci przykładam, jest z niego marny headadmin, a jak Ty się zachowujesz? Litości... Prawda jest taka że [i]nienawidzę[/i] hipokrytów :/

Oczywiście by nie było wiecznie źle i niedobrze, fakt jest taki że starasz się na serwerze i to widać.... częściowo słychać.
Jak na razie zauważyłem iż:
-robisz fortece
-odebrałeś permisje modom
- JESTEŚ (to się liczy)
- masz naprawdę mnóstwo zapału

Ostatecznie, jestem za tym byś był [color=#ff0000]adminem [/color][color=#000000]ewentualnie dać Ci [/color][color=#00ff00]moda[/color][color=#000000] do [/color]końca sierpnia (razem z op'em)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
[quote name='sd5' timestamp='1344196049' post='86164']
Oczywiście by nie było wiecznie źle i niedobrze, fakt jest taki że starasz się na serwerze i to widać.... częściowo słychać.
Jak na razie zauważyłem iż:
-robisz fortece
-[size=5][color=#FF0000]odebrałeś permisje modom[/color][/size]
- JESTEŚ (to się liczy)
- masz naprawdę mnóstwo zapału
[/quote]

[img]http://narwhaler.com/img/qi/t/that-post-gave-me-cancer-spiderman-qITRWJ.jpg[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widzę że ten temat jest bardzo dezorientujący i osoby którzy nie są na bieżąco nie wiedzą właściwie o co chodzi. Temat ZAMYKAM vargein mam MODA tak jak ustalaliśmy w czasie niedzielnego zebrania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
@Raataj, wybacz, źle to zabrzmiało. Odebranie permisji modom nie miało być dobrą zaletą...

Właściwie teraz to chyba ironia, nie?

[color=red][[b]Vargein[/b]] Niektórzy nie są obeznani w temacie, odebranie permisji modom, takich jak lightning, fireball i cała masa innych zbędnych i przeszkadzajacych zabawek uznaję za plus, moderator ma pracować i wykonywać swoje obowiązki a nie się bawić komendami. Dziękuję, dobrannoc.[/color] Edytowane przez Vargein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...