jantomedes 75 Napisano 4 Sierpień 2012 Otóż pisząc abstrah*jąc albo publish*jąc no... włącza się cenzura... Czy na tej liście cenzurowanych słów nie można by dodać spacji na końcu i na początku tego słowa? Tak bardzo cie to boli? Tak Zrobi się za rok, może nawet pół. Wydaje mi się że jest to dość szybka rzecz do zrobienia. Pozdrawiam. Jantomedes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AsgarothDaFae Napisano 5 Sierpień 2012 Spróbuj teraz... Powinno już być bardziej tolerancyjne dla potencjalnie wulgarnego abstrahując Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jantomedes 75 Napisano 5 Sierpień 2012 (edytowane) Abstrahując, ten post jest testem związanym z publishująca funkcją przekazania świata do sieci LAN jako serwer multiplayer. EDIT: That works! Edytowane 5 Sierpień 2012 przez Jantomedes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jantomedes 75 Napisano 28 Sierpień 2012 Zauważyłem, że sytuacja ma się tak samo ze słowem 'pod*padły'. Pozdrawiam. Jantomedes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fistaszek 0 Napisano 9 Wrzesień 2012 (edytowane) crashuje mi się gra up. nie działa cenzurka na "crashuje" Edytowane 9 Wrzesień 2012 przez Fistaszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 9 Wrzesień 2012 [s]No i dobrze[/s] EDIT: @up No i dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jantomedes 75 Napisano 9 Wrzesień 2012 [quote name='Chormon' timestamp='1347188512' post='92694'] No i dobrze [/quote] Mój błąd nadal występuje, więc nie dobrze. A jeżli chodzi o 2xUp to byś usunął spamposta -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vesslin3 0 Napisano 12 Wrzesień 2012 (edytowane) [quote name='Fistaszek' timestamp='1347185664' post='92678'] crashuje mi się gra up. nie działa cenzurka na "crashuje" [/quote] Mi tak samo wlasnie... :/ [color=#008000][b]Szymek781: Dodany punkt ostrzeżeń za spam.[/b][/color] Edytowane 13 Wrzesień 2012 przez Szymek781 Notatka moderacyjna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zimny 1 Napisano 13 Wrzesień 2012 Lol nie spodziewałem się tak szybkiej poprawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 22 Kwiecień 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach