fotbez212 0 Napisano 4 Sierpień 2012 Hej, chciałbym prosić o odbanowanie mnie, dostałem bana za obraze, a rozładowywałem swą złość.... Nikogo nie wyzywałem, a przeklinałem z cenzurą. Dzięki jeśli mnie odbanujecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 4 Sierpień 2012 Twój problem, myślisz, że fajnie jest komuś jak ktoś (nolife, który rozładowuje swą złość przez kabelek bo w realnym świecie by mu krzywdę zrobili) po nim jedzie ? Bana dał Jarton a naprawdę, kto jak kto ale on bany daje w ostateczności więc nie wiem czy możesz liczyć na unbana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fotbez212 0 Napisano 4 Sierpień 2012 (edytowane) [quote name='xDestiXx' timestamp='1344094167' post='85996'] rozładowuje swą złość przez kabelek bo w realnym świecie by mu krzywdę zrobili [/quote] Nie mnie, krzywdę zrobili komuś mi ważnemu... Jak zauważylem to tylko _Lambert_ jest jedynym miłym moderatorem. @Down x2 Nikogo nie wyzywałem -,- Poprzeklinać z cenzurą nie można? Edytowane 4 Sierpień 2012 przez fotbez212 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 4 Sierpień 2012 (edytowane) pomyliłem temat. do kasacji Edytowane 4 Sierpień 2012 przez Sah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 4 Sierpień 2012 Jeśli chcesz wyładować swoją złość, to idź na spacer, potruchtaj trochę. Wyzywanie kogoś na serwerze w Minecraf'cie to nie jest dobry sposób i źle o tobie świadczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PundzoPL 4 Napisano 4 Sierpień 2012 Cenzura nic nie zmienia... I do graczy wyżej, to nie jest temat dla nas! Nie przeszkadzajcie w pracy Moderacji i Administracji! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blake96 6 Napisano 4 Sierpień 2012 Przeklinanie z cenzurą to jak budowanie ku...a na fb tylko w stringach. Nie powinieneś tego robić. Teraz masz nauczkę na całe życie. Minecraft dla kulturalnych ludzi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 7 Sierpień 2012 Bez un-bana chyba że jarton ma doby dzień. A swoją drogą jak już chcesz się wyładowywać poprzez komputer walnij sobie kilka razy klawiaturą w głowę jeśli uda ci się wybić sobie "Proszę o un-ban" na czole sam go dam bez większych sprzeciwów. Czekam oczywiście na priv ZAMYKAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach