Breaker432 5 Napisano 2 Sierpień 2012 (edytowane) Sd5 przez przypadek usunął skrzynie w Ragnaven, i kazał napisać ten temat. Otóż w tym temacie poszkodowani mieszkańcy Ragnaven piszą co mieli w "zaginionych skrzyniach" Zacznę ja: - brodawka - 7 zelaza - 64 jasnoniebieskiej wełny - 64 jasnoszarej wełny - 18 fioletowego barwnika - 16 pomarańczowego barwnika - 24 redstone - 64 szyby - złota motyka - łóżko - 2 obrazy - 2 żelazne kilofy - 50 mossy coblestone - sadzona drzewa dżunglowego - 16 drewna (normalne) - żelazny miecz - 20 pieczonych steków z krowy - 25 węgla - wiaderko - 64 tory - 4 skrzynie Skrzynia była wypchana do pełna, ale tylko tyle itemów udało mi się przywrócić w pamięci... Edytuje jak mi się przypomni. Edytowane 2 Sierpień 2012 przez Breaker432 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amadis89 1 Napisano 2 Sierpień 2012 (edytowane) W mojej skrzyni było pi razy oko: -11 żelaza -3 stacki redstone -diamentowa lopata -6kości -16 pochodni -DIAMENT (po konkursowy) -64 szyb - 10 okien -24 mossy stone -z 10 stackow cobla -okolo 40-45 wegla -stack arbuzow -7 stejkow -kamienny miecz -kamienny kilof 2x - zlote jablko - 6 drabin - 4 jajka -14 piasek - jukebox - 3skrzynki - perla edzia - coca bean -....reszty nie pamiętam...zabijcie a nie powiem:) Jak sobie coś przypomnę to dopisze:) Edytowane 2 Sierpień 2012 przez Amadis89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 2 Sierpień 2012 (edytowane) W mojej skrzyni znajdowały się takie przedmioty (i tak pewnie dużo zapomniałem): - 1 diament (z dungeonu) - diamentowa łopata - 27 moss stone (z dungeonu) - 2 stacki cobblestone - 3 stacki dirtu - 2 kamienne kilofy i 1 zelażny - 2 wiaderka - 50 arbuzów - 20 szkła - 5 pochodni - 25 węgla - 64 redstone - 17 drewna - 3 iron ore - 10 sadzonek zwykłego drzewa - 4 kości - kamienny miecz - 34 stonebrick - stack torów (z opuszczonej kopalni) -1 piston zwykły - 2 flint - 2 sadzonki dynii (z dungeonu) - 5 ink sac Przypomniało mi się o łupach: - 2 kamienne kilofy, 2 kamienne łopaty i siekierka Edytowane 2 Sierpień 2012 przez Unusual_dwarf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chudy_Hunter 0 Napisano 2 Sierpień 2012 (edytowane) W mojej skrzyni były: - 1 diament (po konkursie) - stack redstone - stack arbuzów - kamienny miecz - wiaderko - 2 płyty: stal i mellohi więcej rzeczy nie już nie pamiętam Edytowane 2 Sierpień 2012 przez Chudy_Hunter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 3 Sierpień 2012 ZAMYKAM - po sprawie już.../ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach