Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Elros

[EVENT -NAJAZD NA GAWEROT]

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Elros   
Gość Elros
Mieszkańcy Gawerot obrazili bogów tego świata! Elros wraz z Demonem poprowadzą armię na miasto wiarołomców i zaprowadzą tam nowy porządek.
Ludu Regnum - oto stajecie przed historycznymi wydarzeniami!
Oto bogowie ukarzą niewiernych!
Oto ulice Gawerot spłyną krwią wiarołomców!

Od dziś za 2 dni (03.08) z Altdorfu wyruszy legion wiernych swym bogom żołnierzy! Mieszkańcy Regnum! Uczestnictwo w wyprawie będzie nagrodzone, czeka was chwała i bogactwo. Zostaniecie uwiecznieni na nieśmiertelnych stronicach kronik!

(Event odbędzie się 03.08.2012 o godzinie 16.00)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Dajcie mi kałacha to się przyłączę. Na chwilę obecną nie mam miecza i zbroi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
DiceMan, nie wiem, czy zauważyłeś taki ładny napis na górze. To jest RP...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Breaker432    5
[font=comic sans ms,cursive]Bracia! Nie dajcie się zwieść tym wierutnym kłamstwom! Mieszkańcy Gawerot są wierzącymi, prawymi ludźmi! Jedyne, czego nie chcieli uczynić, to zburzenie kaplicy w ich miasteczku, na miejsce kościoła bóstwa szaleństwa! Zatem w dzień najazdu, stańcie murem przed bramą Gawerot. Ramię w ramię, tarcza w tarczę, jak równy z równym! Nie dajcie się reżimowi, i kłamstwom władz! Chrońcie tych ludzi, którzy tak naprawdę nic złego nie uczynili![/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zeliusz    0
[font=comic sans ms,cursive]To prawda jestem kaplanem i nie zgodze sie na budowe innego kosciola w miescie Gawerot.Ten atak to oszustwo które ma wam zaslepic oczy.Gawerot wyznaje tylko Demona[Krzycha] i Camila. Nasz kosciol jest pod religie Roberta [/font][font=comic sans ms,cursive]Arcykaplana.[/font] Edytowane przez zeliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
robetjak    21
To Prawda!
Mieszkańcy Gawerotu są wierzącymi i dobrymi ludźmi, więc ja jako arcykapłan ich wspieram!
//Wasz arcykapłan Robet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pepemag    0
[size=5][font=georgia,serif]Jako Carogrodzki najemnik lecę w imię prawdziwych Bogów tego świata na Gawerot![/font][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Shadow_23   
Gość Shadow_23
Carogród się zbroi! Bądźcie gotowi do walki, szykujcie swe oręże albowiem jutro Gawerot spłonie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Podrzuci ktoś zbrojkę i mieczyk Carogrodzianie? Jak wyłapie dobrego neta to pomogę ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VarezQ    2
Osoby z Carogrodu...Ośmieszacie się...Wszyscy dobrze wiemy kto na serwerze jest dobrym i złym bóstwem a tym drugim na pewno nie jest Elros. On tylko się tak za przeproszeniem wpier***il i uważa się za nie wiadomo kogo któremu wszystko wolno, a wy lecicie za nim jak psy bo tak wam każe. Pomyślcie racjonalnie, własnym rozumem czy nie mam racji?

(Sorki za brak klimatowego języka ale chce żeby to wyglądało trochę poważniej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
[quote name='VarezQ' timestamp='1343947789' post='85673']
Osoby z Carogrodu...Ośmieszacie się...Wszyscy dobrze wiemy kto na serwerze jest dobrym i złym bóstwem a tym drugim na pewno nie jest Elros. On tylko się tak za przeproszeniem wpier***il i uważa się za nie wiadomo kogo któremu wszystko wolno, a wy lecicie za nim jak psy bo tak wam każe. Pomyślcie racjonalnie, własnym rozumem czy nie mam racji?

(Sorki za brak klimatowego języka ale chce żeby to wyglądało trochę poważniej)
[/quote]
[img]http://gagz.pl/images/ug/60fd5c9dc150771d9573b775bd316682_1325806541.jpg[/img]

pomijając że to jest serwer RP ale jak się rajdowało na carogrodzik [b]BEZ fabuły[/b] to fajnie było nie ? Edytowane przez Karimiri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
Ogólnie planuje wkrótce wprowadzić ciągłe wojny/ przejmowanie terenów - tak jak to było za poprzedniej edycji rolecraft'u...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
[quote name='Karimiri' timestamp='1343950627' post='85678']
[img]http://gagz.pl/images/ug/60fd5c9dc150771d9573b775bd316682_1325806541.jpg[/img]

pomijając że to jest serwer RP ale jak się rajdowało na carogrodzik [b]BEZ fabuły[/b] to fajnie było nie ?
[/quote]

Karimiri wac pan konkretnie to okreslil. Winszuje:) Oczywiście nie chodzi tu o wypowiedz miłościwie nam panującego Camila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17
[quote name='Camil92PL' timestamp='1343951141' post='85680']
Ogólnie planuje wkrótce wprowadzić ciągłe wojny/ przejmowanie terenów - tak jak to było za poprzedniej edycji rolecraft'u...
[/quote]

Mam tylko nadzieję, że nie zabije to klimatu RP, raczej nie chciałbym widzieć jak wszyscy skupiają się na PvP i powiększaniu terytoriów zamiast klimacić. Oczywiście w połączeniu może być ciekawie, ale takie zwykłe raidy i ciągłe walki raczej zdyskwalifikują ten serwer jako RP, taka jest moja opinia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
EVENT PRZEKŁADAM NA GODZINĘ 16 Z BRAKU MEGO CZASU.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zeliusz    0
Nas nie ma 16 więc nikt nie bdzie walczyc :/. Prosze o przywrucenie starego czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VarezQ    2
Niestety krzycho muszę się nie zgodzić więc albo przekładamy na stary czas albo wcale nie robimy tego eventu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Breaker432    5
Torres muszę gdzieś jechać o 15:30 i nie wiem o której wrócę - o 18 miałem być... :/ A poza tym to raczej nasza sprawa - nie możemy to nie możemy....

@down najwidoczniej tak Edytowane przez Breaker432

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...