Dominika1989 0 Napisano 1 Sierpień 2012 Witam Mam problem z hodowlą zwierząt, co jest niezbędnym elementem pracy farmera. Okazuje się, że wprowadzono limit na ilość zwierząt. Prawdopodobnie (ponieważ nie widzialam żadnego ogloszenia, a nikt nie potrafi mi konkretnie udzielić informacji na ten temat), jest to 8 - 10 zwierząt na chunku. Problem w tym, że posiadam 6 zwierząt, a nie mogę ich rozmnożyć do ilości 10. Myślę, że coś jest jednak nie tak z tym limitem. Bardzo proszę o wyjaśnienia lub naprawę, ponieważ utrudnia to grę farmerom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 1 Sierpień 2012 Zaraz zajmiemy się tym - prawdopodobnie zwiększymy do 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DagHill 0 Napisano 1 Sierpień 2012 bez zbytniego ścisku na 64 kratkach (8x8 claim) da sie trzymać bez scisku 10 zwierząt co dla calego chunka 16x16 daje ze 40 zwierzat. I powinnien to byc limit dla claima bo dzialki z jednego chunka czesto nie naleza do jednej osoby i zeby nie było ze sasiad "zagospodaruje" cały limit chunka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomusCZW 2 Napisano 2 Sierpień 2012 Pewien gracz nicku teraz nie podam hodował kilkanaście kurczaków na 1 klocku ( wolna kratka nad nią płotek i do środka spawnił kurczaki ). Więc wg mnie gracz powinien móc mieć 20-30 max zwierząt/ chunk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiceMan321 21 Napisano 2 Sierpień 2012 a możecie wgrać plugin spawnujancy zwierzęta po nie mogę znaleść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 2 Sierpień 2012 Limit zwierząt na chunk został zwiększony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach