PitWymiatacz 0 Napisano 1 Sierpień 2012 Gdy dzisiaj wszedłem na serwer miałem przy sobie wszystkie itemki, z którymi ostatnio kończyłem grę, ale znalazłem się na spawnie dla graczy, którzy dopiero zaczynają grę. Okazało się też, że mój przyjaciel, BartRycerz, również znalazł się w takiej samej sytuacji. Nie wiem, czy stało się tak w skutek zamierzonego działania administracji, ale jeśli nie, to proszę coś z tym zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 1 Sierpień 2012 Nie wiem, ale jest to bug, przez który serwer nie pamięta twojego położenia (trzeba zrobić reset) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 1 Sierpień 2012 przedwczoraj wystąpiła usterka, przez którą wszystkich graczy cofnęło na spawn... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 1 Sierpień 2012 Wybaczcie że spamuje: Pit, zgłoś się do mnie na TS (masz zapełnioną skrzynkę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach