themaxpol 16 Napisano 31 Lipiec 2012 Do południa miałem około 8-11 denarów nie pamiętam bo robiłem zakupy i nie wiem czy odzyskałem czy nie xd ale mniejsza z tym ile ważne ze więcej niż teraz mam czyli 0,14. Nie wiem czym to jest spowodowane ale wiem ze nie starczy mi na podatek. dlatego proszę tutaj o odkupienie ode mnie dwóch działek(pól) lub odkrycie powodu braku pieniędzy na mym koncie i ich oddanie lub wytłumaczenie ich braku xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaxpol 16 Napisano 1 Sierpień 2012 Kończy się kolejny dzień po którym stracę kolejne 3 działki czyli moje wszystkie nieruchomości zostaną mi zabrane a nie widzę żadnego odzewu ze strony administracji ;'d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 1 Sierpień 2012 nie ma żadnego podstawnego błędu, który mógł ci usunąć pieniądze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaxpol 16 Napisano 1 Sierpień 2012 No wiesz ja tez nie wiem co może być powodem tego ;d Chyba nie została wprowadzona żadna kara za śmierć ? :x bo zdarzyło mi się kilka razy umrzeć ale nie dlatego że chciałem odnowić życie tylko raz atak na carogród dwa razy na trampolinie (to coś koło zamku )i za dwa razy moby xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 1 Sierpień 2012 jest pvpreward właśnie i dlatego straciłeś prawdopodobnie kasę... Tak apropo właśnie straciłeś 3 działki przed chwilą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaxpol 16 Napisano 3 Sierpień 2012 To mogę jakoś odzyskać te działki i kasę czy już niestety wszystko przepadło ? Nie wiedziałem o takim pluginie jakby było info to bym się nie zabijał tak głupio xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 3 Sierpień 2012 przepadło raczej, ale jeśli nie masz kasy na pierwszą działkę to dogadaj się z zarządcami miasta to otrzymasz ją za darmo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 3 Wrzesień 2012 zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach