Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
zaritor

Rekrutacja na strażnika.

Rekomendowane odpowiedzi

zaritor    8
Pożądane osoby: około 3 osoby na rangę [color=#daa520]strażnik[/color].
Wymagania:[list]
[*]Ranga równa lub wyższa niż [color=#008000]budowniczy[/color]
[*]Umiejętność obsługi systemu anty-grief
[*]Odpowiednie zachowanie (nie chcemy nieuprzejmych ludzi)
[*]Odpowiedni staż na serwerze
[/list]
Zgłoszenie powinno składać się z przynajmniej 5-6 zdań. Podaj swój wiek, staż na serwerze, doświadczenie w MC Classic i powiedz, dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem. Zgłaszamy się TYLKO w formie odpowiedzi pod tym tematem.
Regulamin serwera znajdziesz [url="http://forum.minecraft.pl/topic/12607-regulamin-serwera/"]TUTAJ[/url].
Obowiązki strażnika znajdziesz [url="http://forum.minecraft.pl/topic/12608-administracja-zadania-obowiazki-sklad/"]TUTAJ[/url].
Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piekarz    0
Rezygnuję, tyle mam wam do powiedzenia Edytowane przez Piekarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sniezyn    1
Witam.
Mam 11 lat lecz nie jestem jakimś bachorem,gram na serwerze jakieś 3-4 dni lecz minecraft.pl znam odkąd powstał,jestem bardzo często na serwerze i lubię pomagać nowym i nie tylko.Często jest sytuacja gdzie serwer jest kompletnie pusty,jestem tylko ja i nowy gracz,który jest bardzo "niespokojny",próbuję mu pomóc,lecz gracz zniechęca się gdy zbudował budowle która długgoo czeka na ocenę.Chciałbym być strażnikiem ponieważ wiem jak postępować w trudnych sytuacjach oraz wiem jak pomagać,jestem sprawiedliwy,lecz niech to oceni administracja i inni gracze ;) .Mam range zawbudowniczy.Komendy znam takie jak dla typowego gracza oraz połowę operatora(kiedyś miałem serwer fcraft).

[size=3][color=#FF0000]Za krótki staż, błędy interpunkcyjne, twoja wypowiedz nie trzyma sie kupy. Zapewnie nie znasz dużo komend moderacji. Jestem na NIE //Piotrek99sp1[/color][/size] Edytowane przez Skylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Losiuman    0
Witam
Jestem Losiuman i mam 13 lat. Na serwerze gram od, hmmm od roku. Był to mój pierwszy serwer, na którym grałem, więc moja przygoda z MC classic trwa również od roku. Chciałbym zostać strażnikiem, ponieważ dobry kontakt z graczami, jestem uprzejmy i nie broję. Znam dużo komend zarówno budowlanych (np. tree, różne cuboidy) oraz komendy administracji (np. ban, votekick)
Z góry dziękuję za rozpatrzenie podania.

[font=arial,helvetica,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Widać, że jesteś samolubem, robisz wszystko to, co ci się podoba. Mimo mojego wiecznego zakazu na bycie w Teamie, z jakich powodów? Już pisze:[/color][/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=3][color=#ff0000]1. Jesteś fałszywy.[/color][/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=3][color=#ff0000]2. Dla ciebie ranga na serwerze to tylko ranga, nie obowiązki.[/color][/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=3][color=#ff0000]3. Nie chcemy raczej na serwerze twoich gildi, które byś wprowadził.[/color][/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=3][color=#ff0000]4. Nie jednokrotnie było tak, że dostawałeś na tym serwerze strażnika/moda, pobyłeś kilka dni i potem potrafiłeś nie wchodzić nawet miesiąc, zapominając o istnieniu serwera, bo przeniosłeś się na jakiś inny i było ci na nim dobrze.[/color][/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=3][color=#ff0000]5. Ogłaszałeś, że wyprowadziłeś się już z JJazz. Zapewne jakieś niepowodzenie na TC zmusiło cię, do częściowego przejęcia władzy na innym serwerze.[/color][/size][/font]

[font=arial,helvetica,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Przypominam ponownie. Doputy jestem w team na tym serwerze, ty masz WIECZNY ZAKAZ dostania się do stołka władzy.[/color][/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Kolejne takie lekceważenie skutkować będzie dla ciebie banem.[/color][/size][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Losiuman    0
Po 1. Zmieniłem się
po 2. Jestem obowiązkowy
po 3. Nie prowadzę już tych badziewnych gild

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Nie rozumiesz co pisze? Mam podać dzisiejszy przykład twojego zachowania. NIE BĘDZIESZ W TEAMIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
shauni009    0
Witam
Jestem Shauni i mam 14 lat. Chciałabym zostać strażnikiem na serwerze Jupiter Jazz. Już kiedyś posiadałam tę rangę ale miałam długą przerwe i przepadła. Teraz raczej codziennie jestem obecna na serwerze. W MC classic gram od dwóch lat, zaczynałam na tym serwerze. Mam dobry kontakt z graczami i zawsze chętnie im pomagam. Nigdy nie było na mnie skarg (chyba, że nie pamiętam jakiegos przypadku :) ). Znam wszystkie komendy niezbędne na stanowisko strażnika oraz dużo innych. Obecnie posiadam rangę architekt. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Edytowane przez shauni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KingStray    0
Jestem KingStray mam 13 lat.Obecnie gram na Jupiter Jazz i chciałbym zostać strażnikiem.Posiadam rangę Architekt.Na serwerze spędzam 2 h dziennie.Mniej więcej znam wszystkie komendy.Jestem miły dla graczy i chętnie im pomagam.Gram na serwerze 2 miesiące.Z góry dziękuję za przeczytania mojego podania.Myslę że przyjmiecie mnie do swojej ekipy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Figosław   
Gość Figosław
Mam na imię Kacper i mam 17 lat. Jestem miły i uczciwy. Gram w Classica od 4 miesięcy i od początku na JJazzie. Lubię pomagać graczom, lecz karam wtedy kiedy sobie na to zasłużą. Bardzo chciałbym dołączyć do Ekipy, ponieważ umocni mnie możliwość pomocy w rozwoju serwera, Edytowane przez Figosław

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tysek10    0
Witam
Jestem Tysek10 i mam 11 lat. Chciałbym zostać strażnikiem żebym mógł pomagać innym oraz oceniać. Nie jestem próżny i nie oszukuje i często pomagam. Na serwerze jestem nie wiem od jakiego czasu, ale wchodzę bardzo często i potrafię być na serwerze nawet do 8 godzin. W minecraft classic gram już 1,5 roku, więc możecie na mnie liczyć. Aktualnie mam rangę zawbudowniczy. Z góry dziękuję za przeczytanie mojego podania. Edytowane przez Tysek10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...