Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
jarton

Wielka promocja Firm

Rekomendowane odpowiedzi

jarton    25
[center][size=5][size=7]Wielka Promocja[/size][/size][/center]

[center][size=5]W dniach:[/size][/center]
[center][size=5][color=#ff0000]31.07.2012- 05.08.2012[/color][/size][/center]

[center][size=5]Założenie każdej firmy kosztuje 0$ !!![/size][/center]

[center][size=5]Wszystkie podania proszę umieszczac jako wpis w tym temacie.[/size][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AdvAli    0
Nick Gracza: AdvAli
Nazwa Firmy: FoodCraft
Biznesplan: Zamierzam prowadzić firme zajmującą się roślinami i jedzeniem. Przez pierwszy miesiąc zamierzam wybrać pracowników którzy zostaną w firmie. A następnie zamierzam sprzedawać jedzenie w galerii handlowej.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Tak ale nie więcej niż 10

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 5% dochodu, zgloś się do mnie jak będziesz na serwerze.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cyprianz5    10
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick Gracza: cyprianz5[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nazwa Firmy: T.A.B[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Biznesplan: Sprzedaż wełny[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Kilku. [Czyli TAK][/font][/color]

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 5% dochodu, zgloś się do mnie jak będziesz na serwerze.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szczot    0
Nick Gracza: Pomar1
Nazwa Firmy: Potions
Biznesplan: Sprzedaż mikstur, może i będę sprzedawac składniki, ale zobaczę...
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Raczej tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lukasz992    0
Nick Gracza:czarny992
Nazwa Firmy:czarny i spolka
Biznesplan:kopanie i sprzedaż surowców i budowa japonskich mieszkań i wynajmowanie ich innym graczom na np: 1 tydzien oraz prowadzenie mini baru
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: tak ale nie wiecej niz 10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nick Gracza: dadi57

Nazwa Firmy: McDonald's Co.
Biznesplan: Mam zamiar rozwinąć na serwerze sieć FastFood-ów marki McDonald's. Będę w nich sprzedawał jedzenie (mięso i rośliny). W miarę rozwoju firmy mam zamiar otwierać kolejne restauracje na całym serwerze. Na razie rozpocznę od skromnej restauracji w mieście NewCity.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Tak, będą to farmerzy oraz dostawcy jedzenia do oddziałów firmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nick Gracza: Julka151 i MartynaZPolski
Nazwa Firmy: KFC.
Biznesplan: Mamy zamiar rozwinąć sprzedaż różnych mięs i chleba . Gdyby były duże zarobki była by opcja aby otworzyć więcej punktów sprzedaży na całym serwerze Freebuild.pl
Czy będziesz zatrudniał pracowników . Tak , bedą oni służyć jako Dostawcy oraz Rolnicy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lissotti    1
Nick Gracza: lissotti
Nazwa Firmy: K.G.R.
Biznesplan: Wydobycie oraz sprzedaż surowców jak też uprawa roślin.
Czy będziesz zatrudniał pracowników: Oczywiście, mam nadzieję na szybki rozwój firmy a do tego są oni potrzebni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Nick Gracza: Torres70
Nazwa Firmy: Army Shop
Biznesplan: Mam zamiar sprzedawać różnego rodzaju uzbrojenie. Od żelaznych mieczy po diamentowe zbroje. Planuję zdobywać miecze poprzez arenę i zdobywanie surowców na mapie kopalnianej.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Nie, nie potrzebuję pomocników :P

Aktualnie jestem na wakacjach i mam tu słaby internet, więc jeśliby się dało proszę poczekać ze mną do czasu aż wrócę. Czyli około tygodnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sahesaro    1
Nick Gracza: Sahesaro
Nazwa Firmy: Meal-hut
Biznesplan: Zamierzam stworzyć firmę zajmującą się produkowaniem wszelkiej maści jedzenia: od chleba, przez mięso, aż po torty i jabłka! Dodatkowo, na życzenie klienta oferować będę dostarczenie posiłku.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Tak, ale niewielu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
graalikPL    1
Nick: graalikPL
Nazwa firmy:NightClub
Biznespla: Sprzedarz jedzenie, występy striptizerek , imprezy prywatne , spanie z dziewczynami
Bedę zatrudniał pracowników.
(Pomysł nie jest mój ja go tylko realizuje. Mam pozwolenie od autora)

[color=#006400]Przyznam oryginalny pomysl az chcialem przeznaczyc pokazna dotacje:) //jarton[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrAverain    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick Gracza: MrAverain[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nazwa Firmy: Builder Shop[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Biznesplan: Będę sprzedawał różnego rodzaju materiały budowlane, tj.: cegły, drewno, płotki itd. Jednym słowem wszystko do budowy domu, oraz mały barek dla głodnych lub spragnionych budowniczych ^^[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Na początku poprowadzę interes sam, czyli nie.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Poms    12
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick Gracza: MrPoms
Nazwa Firmy: Fun&Craft
Biznesplan: Wraz z pomoca moich pracownikow bede zbieral przerozne materialy, ktore nastepujaco bede sprzedawal innym gracza. Np. Snieg, Cegly z twierdzy, Nether bricki , Bloki trawy.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Tak, Niewiem dokladnie ilu ale bede.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Seba0855   
Gość Seba0855
Nick Gracza: seba2001
Nazwa Firmy: CreeperCorporation
Biznesplan: Firma ma na celu sprzedawać materiały budowlane,cenne rzeczy etc. Za zezwoleniem administracji firma będzie zakładać mechanizmy nie większe niż 6 kratek. ( Nie będziemy robić pułapek ani mechanizmów zabijających).
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Jeżeli firma się rozwinie oczywiście że tak.

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 5% dochodu, zgloś się do mnie jak będziesz na serwerze.[/color] Edytowane przez Seba0855

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSlicznyban   
Gość MaciusSlicznyban
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick Gracza: MaciusSliczny[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nazwa Firmy: MaciusShop[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Biznesplan: Mam na celu sprzedasz jedzenia, materiałów [/font][/color][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]budowlanych i surowców (np. żelazo, węgiel).[/color][/font]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Aktualnie nie zamierzam, ale w późniejszym czasie być może.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ZuyPan    0
Nick Gracza: ZuyPan
Nazwa Firmy: NevrasT
Biznesplan: Na początku planujemy stworzyć sieć sklepików z jedzeniem, surowcami itd. Potem mamy zamiar poszerzyć zakres naszych usług. Ogólnikowo chcemy stworzyć wielką firmę, która opanuje ekonomię serwera ^^ This world will be ours!
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Początkowo będzie ze mną współzałożyciel (na tych samych zasadach co ja) inny gracz - MrStrepsils. Potem być może będziemy zatrudniać dostawców i innych pracowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Luxior22    4
Nick Gracza:Luxior22
Nazwa Firmy:BlackDragon
Biznesplan:będzie to sklep z materiałami budowlanymi typu cobblestone Drewno, plotki, itp . będzie to podwójna firma bo będzie też to firma budowlana czyli za zgoda gracza i jego zaplata zbudujemy mu dom czyli to będzie firma Budowlana. Oczywiście będziemy tez pracować na rzecz serwera (za free)
Czy będziesz zatrudniał pracowników?:z 4 max ale to i tak dużo ;)

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 5% dochodu, zgloś się do mnie jak będziesz na serwerze.[/color] Edytowane przez jarton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Figosław   
Gość Figosław
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick Gracza:Figoslaw[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nazwa Firmy:Mały Alchemik[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Biznesplan: Chciałbym utworzyć firmę wraz ze sklepem. Będziemy zajmować się wytwarzaniem mikstur itp. Planuję także stworzenie pokoi ze sprzętem do alchemii oraz enchantingu ( do wynajęcia)[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Czy będziesz zatrudniał pracowników?:Raczej TAK[/font][/color]

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 5% dochodu, zgloś się do mnie jak będziesz na serwerze.[/color] Edytowane przez jarton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PIOTRUS    0
Nick Gracza:PIOTROLKPL
Nazwa Firmy:GoodFarm
BiznesPlan: Chcialbym zalozyc firme wraz z sklepem bede sie zajmowal farma zboza arbuza dyni
Czy będe zatrudnial pracowników w Firmie Raczej (TAK) :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MiQss    3
Nick Gracza: MiQss
Nazwa Firmy: MelonBase
Biznesplan: Będę sprzedawał jedzenie ;).
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...