Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MrBartek98

xx Osiedle Rzym xx

Rekomendowane odpowiedzi

MrBartek98    3
[b]Założyciel[/b]: MrBartek98

[b]Nazwa[/b]: xx Osiedle Rzym xx

[b]Lokalizacja[/b]:Jeszcze nie znalazłem miejsca ponieważ chciaełm zacząć budowac na nowej mapie

[b]Przewodni styl architektoniczny[/b]: architrektura starożytniego Rzymu

[b]Rozmiar osiedla[/b]: ograniczenie jest 20 działek osiedle będzie podzielone na 4 części w każdej 5 więc dokładnie nie wiem

[b]Rozmiar działek[/b]:15x15 wysokość 50 ( wysokość taka wielka ponieważ chcę aby gracze się wykazali w budowaniu )

[b]Plany rozwoju osiedla[/b]:To zalezy od Administratora i Graczy jeżeli będzie taka możliwość z chęcią rozbudowałbym osiedle

[b]Powód składania podania[/b]: Jestem Pomocnikiem na serwerze i chciałbym założyć osiedle tak aby w między czasie mieć jakieś zajęcie :)

[b]Na singlplayer wybudowałem jak mniej więcej będzie to wyglądać:[/b]

http://imageshack.us/photo/my-images/43/20120730170750.png/ Edytowane przez MrBartek98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cyprianz5    10
Ymm, screeny nie działają.
Osiedle ogólnie nie przypadło mi do gustu, ale tam.
To w końcu MI nie przypadło więc nie znaczy, że ma nie zostać zaakceptowane.
BTW.
Sorry za szczerość Bartek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrBartek98    3
Nie wiem dlaczego link nie działa :( Dzieki cyprian za szczerą odpowiedz :) Edytowane przez MrBartek98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
mrbartek podałeś ścieżkę dostępu na swoim komputerze... u innych nie będzie ona działała gdyż nie mają takiego pliku i takich folderów na dysku, musisz obraz wrzucić na jakiś hosting typu tinypic.com lub imageshack.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zapowiada się całkiem fajnie :) Fajnie by było gdybyś zrobił np. plac z jakąk fontanną i budynkami w stylu rzymskim dookoła który służył by za "środek " osiedla :)

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39
Na tak , ale tylko w wypadku rozwinięcia to w całkiem ładne i porządne osiedle. Dobudowując kolseum lub Bazylike Św. Piotra .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Poczekam z rozstrzygnięciem. Zbudujesz kilka budynków na mapie FB :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrBartek98    3
Całe osiedle moge wybudować na fb a potem po zaakceptowaniu komędami skopjowane na mape freebuild :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Lepiej zbuduj poszczególne budynki. Nie zgodzę się na płaski teren z działkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Seba0855   
Gość Seba0855
Ogólnie pomysł fajny lecz Rzym nie pasuje jako osiedle. Ale to założyciel decyduje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez Afir
      [size=5][font=georgia,serif]Założyciel:[size=6]Afir[/size][/font][/size]

[size=5][font=georgia,serif]Nazwa:"Skalista Dolina"[/font][/size]

[size=5][font=georgia,serif]Lokalizacja: X= 500, Y=65, Z= -280[/font][/size]

[size=5][font=georgia,serif]Przewodni styl architektoniczny: Krajobraz: Wodospady,góry/Styl osiedla:Lekko nowoczesny i lekko w stylu wi[color=#ff0000]K[/color]ingów (Łodzie na wodzie, port i nowoczesne domy)[/font][/size]

[size=5][font=georgia,serif]Rozmiar osiedla:Jezeli dzialki 20x20 to 300x300 a jeżeli 15x15 to 200x200 (chyba bo może troche mniejsze)[/font][/size]

[size=5][font=georgia,serif]Rozmiar działek:Dzialki: 20x20 lub 15x15 (Do wyboru)[/font][/size]

[size=5][font=georgia,serif]Plany rozwoju osiedla: Gdy zajdzie taka potrzeba osiedle rozrosnie się na prawo( patrząc na góry)[/font][/size]

[size=5][font=georgia,serif]Powód składania podania:Mam malo zajęć na serwerze a inowi gracze przybywają i kończy sie dla nich miejsce, więc to osiedle nie tylko pomoglo by nowym graczom [size=6]Szybko [size=5]znaleść dzialki, ale też rozwialo kilka problemów, np wlaśnie z brakiem dzialek lub też chęcią przez nowych godzinnego męczenia się nad znalezieniem 1 dzialki [/size][/size][/font][/size]

[font=times new roman,times,serif][size=5](SS) Zdjęcia,Ukazujące plan osiedla: Zaraz dodam SS miejsca w którym ma powstac osiedle[/size][/font]
  • Dodaj nową pozycję...