djkostek 1 Napisano 14 Lipiec 2011 mam pytaniejak mozna kupic dzialke u kogo i za ile (waluta)jestem nowy wiec nie wiem niektorych rzeczyprosze o pomoc i serdecznie dziekujepzdrdjkostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 14 Lipiec 2011 Dzialki są darmowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djkostek 1 Napisano 14 Lipiec 2011 ok ale mi chodzi mi tez o ta walute Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szel 3 Napisano 14 Lipiec 2011 Za darmo w każdej walucie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djkostek 1 Napisano 16 Lipiec 2011 a u kogo moge zalatwic sobie miejsce pod budowe mijego lokum i na jaki okres? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 16 Lipiec 2011 Na zawsze, u kidmoda/moda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach