Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MMaksiman

Chudy_Hunter nie ma 2 konta

Rekomendowane odpowiedzi

MMaksiman    0
Witam Jestem MMaksiman i jestem kolegą Chudego w dzień który pisaliśmy skargę byłem u niego i wyglądało to troche jak prośba o unbana swoich kont.
W dzień który Dostałem bana wraz ze sergoboyem sergoboy u mnie nocowal i był na moim wifi na swoim laptopie i razem graliśmy prawdopodobnie obydwa konta MMaksiman i Sergoboy7892 były w ten dzień na tym samym ip przyznaje używaliśmy auto fisha i przepraszamy prosze o nasze odbanowanie i lepsze sprawdzanie dowodów bo chudy ma tylko jedno kont niewiem dlaczego pomyślałeś że ma 2 co najmniej lol . Edytowane przez MMaksiman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebastisPL    0
ta... a post też jest z jakiegoś nowego konta? a może to przez zmianie Ip masz nowe konto? -.-

[b] MMaksiman[/b]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]Rejestracja: dziś, 11:05[/size][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=helvetica, arial, sans-serif][size=1][b][background=rgb(179, 179, 179)]POZA FORUM[/background][/b][/size][/font][/color][color=#A4A4A4][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]Ostatnio: dziś, 11:14[/size][/font][/color]

[font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]Dziękujemy panu :)[/size][/font]

[color=#006400][font=helvetica,arial,sans-serif][size=3]Nie jest to Multikonto, a Pan za społecznego Moda otrzymuje +1//jarton[/size][/font][/color] Edytowane przez jarton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki MMaksiman za ratowanie mi tyłka. Jeszcze jedno mialkus to, że MMaksiman zarejerstrował się przed chwilką to nie znaczy, że to moje konto... Edytowane przez Chudy_Hunter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nejtan223    1
a teraz coś z zuuupełnie innej beczki-u mnie kiedyś był kolega szukaliśmy serwerów do minecraft (czasy mniej więcej 1.6) znależliśmy fajny serwer.Moderator dał mi działkę wyszedłem z gry,wszedł mój kumpel Mod dał mu działkę on wyszedł ja wszedłem a on (Mod) dał mi bana za multikonto.Hahahahahahahahahaha,nie wiem po co to tu pisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
ja też nie wiem. Chudy nie ma bana. Nie wiem o co chodzi więc napisz to raz jeszcze albo daj znać żeby zamknąć temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MMaksiman    0
Chodzi o to że ja MMaksiman i kolega Serogboy7892 dostalismy bana za auto fisha az na miesiąc po czym jak bylem u chudego złozyliśmy skargę że ten ban jest za długi po czym admin wymyślił sobie ze chudy ma 2 konta .
Chce poprostu zostać odbanowany wraz z Sergoboyem i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MMaksiman    0
Niewiem chce tylko unbana i bende mógł sobie poskakać przed moderatorem z chudym na innych ip żeby zobaczył że niesłusznie go oskarżał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
zostało jeszcze około 15 dni ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
Wniosek pozytywnie przyjęty:

Gracze: MMaksiman oraz Sergoboy7892 zostali odbanowani, życzę przyjemnej gry oraz proszę o nie używanie żadnych bugów/chacków itp... następny będzie perm ^^

[b][size=5]TEMAT ZAMYKAM[/size][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...