Nejtan223 1 Napisano 29 Lipiec 2012 przeczytałem,że ma zostać wprowadzona nowa waluta na serwer a złoto już nią nie będzie.Jestem na wyjeździe i przez półtora tygodnia nie będe mógł grać w minecrafta.Jeśli to prawda ze zmianą waluty to proszę o wstrzymanie się z tym ponieważ strace dom (mam złoto w ekwipunku do zapłaty podatku przez nieobecność a jeśli waluta zostanie zmieniona nie będe mógł zapłacić podatków) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 29 Lipiec 2012 Nejtan powiedz mi gdzie ty to przeczytałeś o nowej walucie? Pierwsze słyszę. Wydaje mi się, że złoto pozostanie, ale wiem, że ma być trochę zmieniony system z tym i bank też wejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 29 Lipiec 2012 Zbytnio kłopotliwe jest złoto jako waluta, więc zostanie zastąpione zwykłym iconomy - dzięki tej zamianie kilka funkcji zacznie działać normalnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nejtan223 1 Napisano 29 Lipiec 2012 ale co z moim domem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 29 Lipiec 2012 Prawdopodobnie iconomy zapisze ilość złota w gotówce, jak i będzie w banku miasta altdorf możliwość wymiany starej waluty na nową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepemag 0 Napisano 29 Lipiec 2012 dobry krok w dobrym kierunku, nie naruszy to grywalności gry a ulepszy rozgrywkę, skoro Camil pisze że polepszy to działanie kilku funkcji to jestem pozytywnie nastawiony na tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nejtan223 1 Napisano 29 Lipiec 2012 jeśli zamieni mi moje złoto w ekwipunku w nową walute to spoko PS.już mówiłem jestem na wyjeździe i nie mam minecrafta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 29 Lipiec 2012 jbc możesz jeszcze kogoś poprosić, aby wykupił twoją działkę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 29 Lipiec 2012 Nadchodzą podatki dziubasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nejtan223 1 Napisano 30 Lipiec 2012 jeśli mi dom weźmie zajmie to proszę,żeby jeden z tych graczy: Mialkus,MikolajD,Mohrad ją wykupili i mi ją przetrzymali-oczywiście po powrocie zapłaceNajwyżej złoże skargę na adminów (me gusta paradoks) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach