Nimfek 1 Napisano 14 Lipiec 2011 Witam ściągnołem iConomyChestShop i zedytowałem go na j.Polski tylko mam jeden problem tylko admini mogą wybudować sklepy i kupować w nich.Pomoże ktoś ?[Chce żeby każdy mógł kupować i sprzedawać] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość camil92PL Napisano 14 Lipiec 2011 w uprawnieniach zwykłym graczom wpisz : - iConomyChestShop.shop.buy - iConomyChestShop.shop.create - iConomyChestShop.shop.sell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Nimfek 1 Napisano 14 Lipiec 2011 w uprawnieniach zwykłym graczom wpisz : - iConomyChestShop.shop.buy - iConomyChestShop.shop.create - iConomyChestShop.shop.sellNiemam permission ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość camil92PL Napisano 14 Lipiec 2011 to musisz go mieć bo inaczej ci nie zadziała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Nimfek 1 Napisano 14 Lipiec 2011 Już sobie poradziłem natomiast wgrałem plugin ChestShop [podróbka iConomyChestShop] Jak ktoś go ściągnie mógł by mi zrobić plik local po polsku ?Dzienki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam ściągnołem iConomyChestShop i zedytowałem go na j.Polski tylko mam jeden problem tylko admini mogą wybudować sklepy i kupować w nich.
Pomoże ktoś ?
[Chce żeby każdy mógł kupować i sprzedawać]
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi