Szymek781 6 Napisano 28 Lipiec 2012 Cześć i czołem. Co myślicie o tejże serii? Tak, jest świetna. Niedługo wychodzi kolejna część, czyli Rozgrzeszenie/Absolution! Wątek odstawiam do waszej dyspozycji, forumki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 29 Lipiec 2012 Przeszedłem trzy części, oraz jestem podczas przechodzenia blood money. Oceniam 7/10, gdyż jest trochę niedociągnięć+ta grafika kojarząca troszke czasy gta san andreas (nawet w krwawej forsie)... Oczywiście nie mogę się doczekać następnego wydania ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alvo 0 Napisano 10 Listopad 2012 Przeszedłem każdą z tych części i nie żałuje żadnej chwili na nią "wydaną" 9/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ceza16 0 Napisano 11 Grudzień 2012 Przeszedlem kazda czesc z tych najstarszych. Duzo wrażeń i nerwów gdy sie zrobilo cos dobrze a błąd w grze powodował że cała misja której sie nie zapisało przeobrażała sie w niwecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach