Amadis89 1 Napisano 27 Lipiec 2012 (edytowane) Powiem to tak: Nadziałem się na skupisko pewnych "zwierzątek" w kopalni.... Po zabiciu tegoż zwierzątka wypada jakieś diamentowe narzędzie (miecz, motyka, siekiera, łopata). Zabiłem ich chyba z 5szt i z każdego wypadło mi coś diamentowego.... Niby jest się z czego cieszyć, ale.... żebym nie został posądzony o jakiekolwiek cheatowanie czy używanie jakiś cudów nie widów.... Zgłaszam to administracji! jeżeli to bug to mogę oddać to co się z nich wydropiło, a jeżeli nie.... "If you know what I mean" Tylko Adminom powiem co to za zwierzątko i gdzie to jest zeby nie bylo... Edytowane 27 Lipiec 2012 przez Amadis89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 27 Lipiec 2012 Powiem tak, masz fuxa, jeśli to nie bug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 27 Lipiec 2012 to nie bug, ale plugin świruje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastisPL 0 Napisano 28 Lipiec 2012 -.- to trochę nie fair, bo inży i farmerzy nie mogą zbytnio zagłębiać się w kopalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amadis89 1 Napisano 28 Lipiec 2012 W każdym bądź razie "te zwierzątka" już nic nie dropią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 28 Lipiec 2012 To trochę dziwne, na takie coś jeszcze się nie natrafiłem. Amadis jak możesz to powiedz na ts lub pw co to za zwierzę, może zbadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 28 Lipiec 2012 No i mob grinder przestał działać Brawo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 28 Lipiec 2012 jutro kilka pluginów zostanie usunięte i zarazem zostanie dodane nowe! Od razu informuję, że złoto jako waluta przestanie działać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach