Azemoth 0 Napisano 13 Lipiec 2011 Witam.Razem z podsiadaczem102 budujemy apartament dla firmy creeper co.Jakiś inteligent zaczął nam spamować tabliczkami, wsadzał dynamit, zalewał pomieszczenie wodą.Oto screenshoty:http://imageshack.us/g/35/51754959.png/wiem że administracja ma logi, więc prosze o ukaranie osoby, której widać się ostro nudziło, wcześniej zmieniała nam podłoge na tnt,spamował nam wełną, przerabiał lampy, budowała za pomocą redstone'ów połączone tnt itp. Niestety screenshotów nie mam, ale podsiadacz też ma przynajmniej jeden ss, jak mi podeśle to edytne temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 13 Lipiec 2011 Utrudnianie w budowie przez kid moda/moda powinno być karane ostrzeżeniem a następnym razem zabraniem władzy .Tyle odemnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czolko2 5 Napisano 13 Lipiec 2011 thx za nick na steamco do TNT to nie ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 14 Lipiec 2011 Było trzeba od razu zgłaszać to w grze do adminów. Sprawdzę dziś czy w logach będzie info o tym kto nadużywał swoich uprawnień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azemoth 0 Napisano 14 Lipiec 2011 Znaczy guralowi pisałem, żeby sprawdził w logach, ale pisał, że to dziwna sprawa bo w logach nic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach