pmz 0 Napisano 13 Lipiec 2011 witam,chce zakupic gre z minecraft.netdokonuje wyboru, że będę płacił poprzez VISA.Wypełniam pola (imie, nazwisko, nr karty itd...)Klikam BUY i wyświetla mi sie logowanie to Moneybookers.Nie wiem jak sobie z tym poradzić, kupował może już ktoś w ten sposób ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Sed 0 Napisano 15 Lipiec 2011 To już nie lepiej dać sobie spokój z mc.net i kupić z Allegro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 unf0 3 Napisano 16 Lipiec 2011 @pmz wydaje mi się że jedyne co musisz zrobić to założyć konto na Moneybookers.Miałem zamiar kupić klucz do minecrafta na oryginalnej stronie gdzie kosztuje 14.95€ czyli jakieś 60zł i tu pojawia się moje pytanie. Czy klucze z allegro różnią się czymś od tych kupionych na minecraft.net? Bo te na allegro kosztują 47zł+/-.Edit: Jak zawsze najpierw bezmyślnie napisze, a potem poszukam " Dla wszystkich rozważających kupno kodu na allegro polecam Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rabus 3 Napisano 21 Lipiec 2011 unf0 - + dla Ciebie za choć trochę wysiłku Tak, trzeba założyć konto moneybookers, niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Quacke 18 Napisano 23 Lipiec 2011 @up przecież dobrze wiemy, że nie możesz.@pmz jest jeszcze opcja kupowania przez przelewy 24 też na minecraft.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rabus 3 Napisano 29 Lipiec 2011 Kupując kartą kredytową wybierz płatność VISA a nie przelewy24 - wtedy będziesz mógł zapłacić omijając MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witam,
chce zakupic gre z minecraft.net
dokonuje wyboru, że będę płacił poprzez VISA.
Wypełniam pola (imie, nazwisko, nr karty itd...)
Klikam BUY i wyświetla mi sie logowanie to Moneybookers.
Nie wiem jak sobie z tym poradzić, kupował może już ktoś w ten sposób ??
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi