Rapikol 88 Napisano 24 Lipiec 2012 Doberek wszystkim. Jako praktycznie stały gracz RP od ponad pierwszej edycji, chciałem złożyć pewną propozycję. Otóż podczas rozgrywki bez przerwy uderza mnie nostalgia i myślę o tym jak to kiedyś było lepiej, miasto było lepsze, system był lepszy, czyli standard. Ogólnie klimat RP dla mnie zaniknął. Mankamentem również jest brak podań, ale nie chcę nikomu zawrać tym głowy. Proponowałbym, jeżeli to możliwe, aby Camil przywrócił na mapę Actus, jako drugie miasto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 25 Lipiec 2012 (edytowane) Z wyjątkiem katedry "Wiecznego Słońca" to miasto było kiepskie . Wiem bo sam byłem jednym z budowniczych. @edit A i z tego co pamiętam. Camil coś wspominał, że się na tej mapie biomy posypały po którymś tam apdejcie. Edytowane 25 Lipiec 2012 przez Y4nuszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 25 Lipiec 2012 Camilq, czy moglibyśmy dostać odpowiedź? @up Tak, po 1.8 nastąpiły pewne komplikacje, sam widziałem, ale to chyba jeszcze nie koniec świata? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 25 Lipiec 2012 no w połowie miasta zima się zaczyna a na drugiej jest pustynia, a tak poza tym to ta katedra z Actus jest na mapie, tylko trzeba ją znaleźć, a miasto powstanie inne jako drugie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 25 Lipiec 2012 Jednak muszę przyznać, że nie podoba mi się aktualny design miast. Zbyt to ukoloryzowane i przewalone kształtami. Actus posiadało prosty nie powtarzalny wygląd, bo piękno TKWI w prostocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaxpol 16 Napisano 25 Lipiec 2012 Hmmm Mam taka propozycje ,aby wykorzystać trwający event i złożyć podanie aby założyć takie miasto i je budować od nowa w takim stylu. Ja bym był chętny jeżeli Rapizzd, Y4nuszek się zgodzi to będzie potrzebny jeszcze jeden gracz chyba że administracja pozwoli zaczać od trzech i potem przyjąć więcej :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 25 Lipiec 2012 Ja buduje takowe miasto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 25 Lipiec 2012 To w takowym podobnym do Actus chcę mieszkać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 25 Lipiec 2012 wkrótce zobaczycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nejtan223 1 Napisano 26 Lipiec 2012 ja znalazłem tą katedrę.Nie wiem czy to na pewno ona bo nie grałem na pierwszej edycji serwera,ale znalazłem ruiny na krztałt katedry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 26 Lipiec 2012 Ahh... Katedra Wschodzącego Słońca, chciałbym ją jeszcze raz zobaczyć. Nie mogę jej jednak znaleźć. @up Jeśli chodzi Ci o te ruiny za farmami, to nie to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nejtan223 1 Napisano 26 Lipiec 2012 nie,nie było tam żadnych farm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 26 Lipiec 2012 Skoro Camil buduje drugie miasto to pomysł jak na razie odchodzi do lamusa. Co najwyżej RapiZzd możesz zebrać ludzi i odtworzyć sam Actus, może Camil Ci pomoże :]. @nejtan<liczby> Za długo masz wakacje, piszesz jak potrącony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 26 Lipiec 2012 Służę pomocą . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 26 Lipiec 2012 (edytowane) Najpierw poczekam na moją drużynę aż wróci z wakacji i weźmiemy się do roboty, jeśli Camil byłby łaskaw użyczyć trybu Creative, bylibyśmy wniebowzięci. @Edit: Masz może jeszcze mapę z Actus? Dostęp do niej również byłby mile widziany. Edytowane 26 Lipiec 2012 przez RapiZzd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 26 Lipiec 2012 tak mam mapkę ze stanu z dnia 13 września 2011 roku . Tzn wtedy utworzyłem archiwalny rar . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azzan 5 Napisano 29 Lipiec 2012 Oczywiście, że tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach