Tomek528 0 Napisano 24 Lipiec 2012 users: goups: Gracz: default: true prefix: '&1[Gracz]' permissions: - worldguard.locate - commandbook.who - commandbook.kit.list - commandbook.motd - commandbook.rules - commandbook.time.check - commandbook.spawn - commandbook.teleport.other - commandbook.return - commandbook.home.teleport - commandbook.home.set - commandbook.warp.teleport - commandbook.warp.list - commandbook.msg - commandbook.away - commandbook.whereami - xauth.register - lwc.shownotices - lwc.create - lwc.modify - lwc.unlock - lwc.info - lwc.remove - lwc.flag Admin: default: false prefix: '&7[Admin]' permissions: - '*' Serwer premium Mój nick Tomek528 proszę o szybkie rozwiązanie logi podam jeżeli to konieczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 24 Lipiec 2012 (edytowane) Zamykam [size=1]NIE NO PO PROSTU SZCZENA MI OPADŁA JAK ZOBACZYŁEM TEN TEMA! Gościu, czy ty masz nas za KOMPLETNYCH kretynów? //dex[/size] Edytowane 24 Lipiec 2012 przez DeX3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość AsgarothDaFae Napisano 7 Sierpień 2012 Problem rozwiązany. Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goups:
Gracz:
default: true
prefix: '&1[Gracz]'
permissions:
- worldguard.locate
- commandbook.who
- commandbook.kit.list
- commandbook.motd
- commandbook.rules
- commandbook.time.check
- commandbook.spawn
- commandbook.teleport.other
- commandbook.return
- commandbook.home.teleport
- commandbook.home.set
- commandbook.warp.teleport
- commandbook.warp.list
- commandbook.msg
- commandbook.away
- commandbook.whereami
- xauth.register
- lwc.shownotices
- lwc.create
- lwc.modify
- lwc.unlock
- lwc.info
- lwc.remove
- lwc.flag
Admin:
default: false
prefix: '&7[Admin]'
permissions:
- '*'
Serwer premium Mój nick Tomek528 proszę o szybkie rozwiązanie logi podam jeżeli to konieczne
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi