Marcial 0 Napisano 23 Lipiec 2012 Witam. Mam swój serwer mapkę miasta pluginy itp. lecz poszukuje pluginy który pozwala mieć 2 światy i portale między nimi a dokładniej [b]mapę surowcową i miasto[/b]. Proszę o szybką i sensowną odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dex3r 143 Napisano 23 Lipiec 2012 [font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Jaki masz nick w MC?[/color][/font] [quote]Proszę o szybką i sensowną odpowiedź. [/quote] Dzisiejszą szybką i sensowną odpowiedź sponsoruje [b]McDonald - Get fat! Fast![/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Marcial 0 Napisano 23 Lipiec 2012 Nie wiem co to ma do mojego pytania ale ok (Awros) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 23 Lipiec 2012 Oto twoja szybka i sensowna odpowiedź: [b]KUP GRĘ![/b] A temat zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość AsgarothDaFae Napisano 7 Sierpień 2012 Problem rozwiązany. Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proszę o szybką i sensowną odpowiedź.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi