Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
PitWymiatacz

2 Sztabki Złota

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem inżynierem. Niedawno w temacie ,,Co i jak? Poradnik'' pojawił się film pokazujący między innymi, że zostając inżynierem prócz 4 sztabek złota w ekwipunku dostaje się jeszcze 2. Ja jednak zacząłem grę na serwerze, kiedy jeszcze admini osobiście przypisywali profesję, więc nie otrzymałem dodatkowych pieniędzy. Wiem jednak, że gracze którzy później się zarejestrowali grają odrazu z podatkami, więc mają trochę trudniej. Podsumowywując: Rejestrując się 17 lipca zaoszczędziłem na braku podatków 50 ng (we wtorek i środę po 10 ng a w czwartek i piątek po 15 ng), ale nie dostałem 2 sztabek złota, czego efektem ubocznym było też trudniejsze założenie sklepu. Edytowane przez PitWymiatacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
No w sumie to masz racje z tym, właśnie zastanawiałem się ostatnio czemu gracze niektórzy pisali, że nie dostali 2 sztabek złota dodatkowych, ale niestety już nie oddamy tych sztabek i faktycznie mieliście lepiej, gdyż nie było podatków i poza tym mieliście większy wybór działek, a teraz jest problem ze znalezieniem nawet jednej działki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...