Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

Ghorious    7
Eerm, Paczki modów z tego co wiem, wymagają zgody twórców modów które są w owej paczce, a tak wgl. to czemu Rec*pe jest zacenzurowane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krzysiekt    0
nie wymagaja zgody tworocow to sa paczki modow i mody nie sa modyfikowane tylko udostepniane w oryginale i nie pobieram za nie oplaty Edytowane przez krzysiekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Wow, sporo tego! :)
Wydaje mi się że nie trzeba mieć zgody twórcy, żeby przerobić jego mod'a. Niektórzy pewne robią to, i nie publikują swoich ''dzieł''.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krzysiekt    0
mod pack dziala jak marzenie zostal skrupulatnie przetestowany i zoptymalizowany :D poogladaj filmiki a wszystkiego sie dowiesz :P

- - -

jesli masz za slaby komputer i gra ci przycina jest to wina modu milenarie, mozna go odinstalowac wchodzac do folderu mods i kasujac archiwum milenarie.zip i 2 foldery milenarie i milenarie custom Edytowane przez krzysiekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dex3r    143
Na stronie głównej forum czytam:
[url="http://forum.minecraft.pl/topic/14998-wlasnorecznie-stworzony-mod-pack-125-version-3-wraz-z-moimi-opisami-w-filmikach-youtube/unread/"]Własnoręcznie stworzony mod...[/url]
:D Wchodzę :D Czytam :D
[b] Własnoręcznie stworzony mod pack [/b]

:unsure: Na dodatek bez zgody twórców :unsure:

@down
Po prostu myślałem, że napisałeś moda, a nie po prostu kolejna paczka... Nie mam nic przeciwko modpackom. Edytowane przez DeX3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krzysiekt    0
kolego kazdy chyba robi wlasnorecznie mod pack mod pack a nie mody :D wlasnorecznie czyli ze sam zrobilem paczke i ja zoptymalizowalem a nie czyjas i napisalem ze to moja, wrzuc na luz, co ty z cba :D

- - -

Juz jest nowa paczka modow Fatality modpack 1.2.5 version 5 , ktora mocno zoptymalizowalem[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000] [/color][/size][/font] do zobaczenia :D Edytowane przez krzysiekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krzysiekt    0
masz racje paczke wiec odchudzilem w ostatniej aktualizacji o zbedne elementy, zaktualizowalem tez spis modow na samej gorze watku, a zawsze aktualny spis jest u mnie na kanale , pozdro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
M4lutk1    4
Paczka może i dobra, ale zrobiona nie umiejętnie. Samemu trzeba dograć ModLoadera i MinecraftForge, ustawić bin od minecrafta, oraz folder dla Javy a i tak gra na tych modach działać nie chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krzysiekt    0
Cos musiales zle zrobic napisz do mnie wiadomosc prywatna wszystko wyjasnie, moze nie czytales instrukcji instalacji ktora jest banalna, innym ludziom pieknie dziala bo mi pisali, postaram sie pomoc, napewno pomoge :D
Instrukcja instalacji jest w pierwszym filmiku z tytulem patch Edytowane przez krzysiekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
M4lutk1    4
Przeniosłem stary folder /.minecraft/, wgrałem nowy, doinstalowałem MinecraftForge i ModLoader, a i tak wywala błędy:

[spoiler][quote] MagicMinecraftLauncher 0.9.8 ***
java.lang.NoClassDefFoundError: aiz
at java.lang.Class.getDeclaredMethods0(Native Method)
at java.lang.Class.privateGetDeclaredMethods(Unknown Source)
at java.lang.Class.getMethod0(Unknown Source)
at java.lang.Class.getMethod(Unknown Source)
at magic.launcher.Launcher.main(Unknown Source)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: aiz
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
... 5 more
[/quote]
[/spoiler]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krzysiekt    0
a kto ci karze doinstalowywac modloader i forge co ? :D nic nie grzeb tylko zrob jak na instrukcji ktora ci wyslalem na gadu :D

@M4lutk1 zwracam honor blad byl po stronie mojej paczki, nowa poprawiona wersja juz jest, link na moim kanale :D Edytowane przez krzysiekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...