Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MikolajD

Propozycje Mikolaj'aD

Rekomendowane odpowiedzi

MikolajD    0
Wybaczcie że zakładam nowy temat, ale nie ma tutaj takiego gdzie można pisać swoje propozycje. Z czasem będę pisał więcej propozycji. Na ten czas:

1.Moim zdaniem należy ograniczyć czat ogólny do określonej ilości kratek (np. 30). Jedynie dzielnica handlowa powinna mieć "prawdziwy" czat ogólny na całą dzielnice. Jest praktycznie pusta, a moim zdaniem powinno być tam jak najwięcej mieszkańców mających na celu kupno. Jakie z tego korzyści dla miasta? Największym plusem jest to że [b]ludzie w końcu zaczną wynajmować stragany![/b]

2. Jeszcze jedno, proponuje stworzyć temat "Propozycje" w którym każdy gracz mógł ją złożyć. Edytowane przez Men of Peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
chat prawdopodobnie będzie ustawiony na radius, a jeśli chodzi o propozycje to pisać w dziale tematy wystarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak jako jedna z 3 czy 4 osób posiadam własny, DZIAŁAJĄCY stragan w dzielnicy handlowej i smuci mnie to, że wiekszość osób kupuje itemki osobiście od dostawców, którzy nie zawsze są on-line. Jeśli ich dostawcy nie ma na serwerze wylogowują się i kilka godzin później znowu sprawdzają, czy dostawca jest on-line. Tym czasem stragan taki jak mój jest otwart 24/dobe przez 7 dni w tygodniu, niezależnie od mojej aktywności na serwerze.
Mało tego mam bardzo atrakcyjne ceny, ale i to nie pomaga. Podsumowywując: Moim zdaniem większość graczy kupuje itemki osobiście, co jest droższe, czasochłonniejsze i trudniejsze, niż pujście na stragan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebastisPL    0
Pit, bo oni wolą mieć swoich dostawców, którzy dają im zniżki :P

//Ps. Więcej ludzi potrzebuje craftingu, niż kupowania itemkiów :) Edytowane przez SebastisPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ps. Ale ja sprzedaję itemki taniej, niż kosztuje samo craftowanie, więc nie musisz dawać mi surowców, a i tak masz taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...