Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Corgam

Strajkujemy!

Rekomendowane odpowiedzi

SebastisPL    0
A ja tu walne z innej bańki! Strajk jest dobrym pomysłem, a ludzi, którzy by się sprzeciwili, można by było ,,eliminować''... chodzi mi o prawdziwego ducha średniowiecza! Jeśli ktoś sprawia problem... puf! i nagle go nie ma...

Co do strajku, stawka 0.08 była moim pomysłem, bo login chciał 0.15 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nejtan223    1
jak to puf i go nie ma? a gdzie wolność wyboru? ktoś ma odmienne zdanie i zaraz ban lub coś w tym stylu? no gratulacje już widzę jak dostaje inżynier bana z napisem "craftujesz za za małą kwotę".Weź pomyśl zanim coś napiszesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jonat96    0
co do strajku można podnieść ceny
ale wtedy farmerzy będą najbiedniejsi drewno sadza sobie inżynierzy sami wiec farmer go nie sprzeda,
a jedzenie załatwia śmierć (w lawie kolo kościoła lub fontannie).
Najlepszym rozwiązaniem będzie nałożenie jakieś kary za śmierć np 5 ng wtedy każdy będzie kupował jedzenie a farmer coś zarobi i będzie mógł coś kupić od inżyniera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Corgam    2
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]a gdzie wolność wyboru? WTF[/font][/color]
[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Średniowiecze...[/color][/font]

Nie jestem pewien ale inżynierzy nie mogą sadzić drzew, tylko je ścinać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nejtan223    1
w poniedziałek odbędzie się dyskusja i narazie pisanie tutaj jest bezcelowe bo tam wszystko się rozstrzygnie więc oszczędzicie sobie wysiłku i tu nie piszcie

PS.przepraszam krzycho001myślałem,że jesteś księciem nie królem ale teraz już wiem,że jesteś królem i cię przepraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebastisPL    0
Nie chodzi mi puf jako ban, tylko puf, jako średniowieczne puf, bo problemy należy eliminować :) [się znaczy że ded]...

Nie słyszałeś o płatnych zabójcach? a po co oni byli? po co się ich wynajmowało? Żeby kogoś zlikwidować... a kogo się likwidowało? Kogoś kto był jakimś problemem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Spoko nie gniewam się :). Ty jak założysz miasto i będziesz miał wystarczającą ilość ludzi to też będziesz miał Księcia. Wiesz, lepiej żeby były Księstwa bo na Królestwa mapa za mała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Makos12    0
Corgam, jako rolnik też nie zarabiam dużo z sprzedaży, raz czasem dwa razy na dzień pojawi sie ktoś kto kupi stejki za 15 ng. To daje prawie taki sam wynik jak wam. Reszte zarabiam na questach, może nie wierz ale questa da sie wyrzucić /quest drop a niektóre są bardzo opłacalne typu zbuduj domek z drewna i desek, zniszcz mi trawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebastisPL    0
Makos... ja mam duże wyniki, bo raczej 11,5 golda to nie jest mało :D

//PS, ale za to co robie, powinno być już wiecej, bo tak z 6 golda to na lekkich przekrętach :D Edytowane przez SebastisPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Makos12    0
Ja łącznie mam już 23, ale nie zarabiam tego na profesji tylko na questach :) 7 golda zarobiłem na nieruchmościach sprzedałem dwie działki poza miastem pod uprawe wiec to nie jest taki słaby biznes.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MikolajD    0
[quote name='SebastisPL' timestamp='1342860746' post='82656']
A ja tu walne z innej bańki! Strajk jest dobrym pomysłem, a ludzi, którzy by się sprzeciwili, można by było ,,eliminować''...
[/quote]

Cóż Sebastian muszę ci powiedzieć że jeżeli chodzi o eliminacje, to ci którzy popierają strajk powinni na nią zasłużyć. Dlaczego? Pewnie dlatego że ludzie którzy nie popierają strajku jest zdecydowana większość! Edytowane przez Men of Peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
SWERWE DZIALA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
A ja chyba nagram let's playa grając inżynierem i pokazując wam jak łatwo jest zarobić tą jak i innymi profesjami :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Przygotowałem pokój rozmów. Spokojnie, w poniedziałek tak wieczorem porozmawiamy i zjemy coś :D przedstawiciele będą moimi gośćmi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
No ale tak czy tak przyjme delegacje max. 2 osób z każdej klasy, więc zastanówcie sie dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MikolajD    0
Moim zdaniem należy założyć 3 kolejne tematy o nazwie "Przedstawiciel Inżynierów" itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
A szto mnie kto będzie ze mną rozmawiał??? Wy sami wybierzcie swoich przedstawicieli :D Róbcie jak uważacie, macie czas do jutra wieczorem. Najlepiej proponuje 20.00-21.00 bo na 100 % będe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie wiem co o tym sądzić. Ja jako jeden z nielicznych mam własny, działający sklep. Przed wprowadzeniem podatku bałem się, czy moje zarobki wystarczą na moje utrzymanie, ponieważ np. na zakup 2 sztabek żelaza wydawałem 4g, a za żelazny miecz dostawałem 5g. Czemu? Odpowiedź to konkurencyjne sklepy, które oferowały bardzo niskie ceny, więc naturalnie sam musiałem obciąć ceny, aby w ogóle mieć klientów. Jednak dzisiaj zarobiłem kilkanaście razy więcej pieniędzy, niż zwykle. Powodem oczywiście znowu była konkurencja. W czasie, kiedy nic nie wiedziałem o strajku jeden z konkurencyjnych sklepów został zamknienty (nie wiem na pewno, ale podejżewam, że powodem był właśnie ten strajk), więc oczywistym było, że jego klijenci kupią itemki gdzie indziej, a najatrakcyjniejszą cenę oferowałem ja. Więc tak jak napisałem na początku nie wiem co o tym sądzić, ponieważ prawdopodobnie ten strajk zwiększył moje dochody kilkukrotnie, ale przyłączając się do niego musiałbym podnieść ceny, a w ten sposób wróciłbym do punktu wyjścia. Edytowane przez PitWymiatacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebastisPL    0
Powiem tak, jeśli zarabiasz 0.01 na itemku, to wiedz że coś się dzieje :D

//PS. ja jestem s strajku i co? i zarabiam 5/6 sztabek dziennie :)
//PS. Dużo razy edytowałeś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez SilverStar
      Witam.

Dziś zaprezentuję wam moją mapkę typu Escape
      Jest w niej ok.10 pokoji z parkourem. Zabawa gwarantowana+dobra nagroda na końcu
      Trudność mapki ok. 7/10

Download: [code]http://speedy.sh/MDb5K/Parkour-p.rar[/code]

Zapraszam do oceny mapki
      http://www.youtube.com/silverstar1211
    • Przez NMVAU
      [b]Cześć! Jestem NMVAU ;3[/b]

[b]Wiek[/b][i] 15 lat (bez mutacjii zrozumiem jak mnie nie przyjmiecie)[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: Znam bardzo dużo pluginów od World Edit i World Guard po E[/font][/color]ssentials

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] Bylem adminem za wielu serwerach, lecz miałem Head [OMNOMNOM -greenblind zjadlem]. ;3[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : Na kompie jestem najczęściej od godziny 15:00 do 22:00[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Tylko 1 raz dostałem kick za lekki spam ;3[/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Wygrałem dużo medali za pływanie, umiem grac na gitarze, dobrze pracuje w teamie, umiem bardzo dobrze poslugiwać się pluginami i bardzo szybko ucze się komend.[/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i][b]Mam Team Speak, Mumble i Skype ;3 i oczywiscie mikrofon bez szumów.[/b][/i]

[i][b]Myślę że wam się spodobało. Oczywiscie przyjmę odmowe. [/b][/i]
    • Przez Didjusejczokled
      [center][img]http://images41.fotosik.pl/1705/d0ce6dd5b477d5d5med.png[/img][/center]
      [center][i][b]Mam na imię Mikołaj i mam 13 lat, jestem nowym graczem na serverze "FreeBuild.pl".[/b][/i][/center]

[center][img]http://images48.fotosik.pl/358/65cc7877daf5824bmed.png[/img][/center]
      [center][i][b]Interesuję się grami komputerowymi, grafiką, i róznymi ciekawostkami na temat ,,Świata".Lubię też przeglądać galerie osób zajmujących się grafiką itp.[/b][/i][/center]

[center][i][b]See ya in game [/b][/i][/center]
    • Przez Magid_Madziuk
      Witam! Chciałbym zaprezentować 2 moje filmy na YouTube tak, aby nie zakładać drugiego tematu. Także pierwszym z nich jest odwzorowanie sceny z Johny'ego Bravo, w którym podaje on hasło "Lubię placki". Jeśli o takie rzeczy chodzi, jestem początkujący. Jednak moim zdaniem o wiele ciekawsza jest maszynka do zabijania z 3 funkcjami: zapadnia do próżni, zalanie wodą oraz zgniecienie. Zapraszam do oglądania i propozycji na więcej takich filmów. Mogę robić maszynki na zamówienie, przecież z redstonem można nawet komputer zrobić. (Wykluczam komputer, kalkulator itd. gdyż to już za wysoki poziom.)
      Lubię placki
      [url="http://www.youtube.com/watch?v=_ygsgaWAfmM&feature=plcp&context=C45f603cVDvjVQa1PpcFOQrD0JZu1C_q_WS6MG52ud2uKQOoaktQ4="]http://www.youtube.com/watch?v=_ygsgaWAfmM&feature=plcp&context=C45f603cVDvjVQa1PpcFOQrD0JZu1C_q_WS6MG52ud2uKQOoaktQ4=[/url]
      Maszynka
      [url="http://www.youtube.com/watch?v=GHmDkFHRMm4&feature=relmfu"]http://www.youtube.com/watch?v=GHmDkFHRMm4&feature=relmfu[/url]
  • Dodaj nową pozycję...