Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
sd5

NABÓR na pomocnika architekta dungeonów

Rekomendowane odpowiedzi

sd5    4
[center][size=6][color=#ff0000]OGŁASZAM NABÓR POMOCNIKA/ÓW ARCHITEKTA DUNGEONÓW[/color][/size][/center]
[center][size=4](wiem, dziwnie to brzmi, lepiej by było asystent/ci)[/size][/center]
[center]Wolnych miejsc: ok 1-3[/center]

[size=5][b]Wymagania pomocnika:[/b][/size]
- obsługa jak i znajomość mechanizmów (redstone, tłoki, pułapki, mobspawnery itp...)
- BOGATA wyobraźnia
- przebywanie na serwerze ok 2 godzinny dziennie (w wyznaczonym czasie!)
- podstawowe komendy WE
- sprawny TS (możliwość słuchania jak i mówienia... nie masz TS? ZAINSTALUJ!)

[size=5][b]Dobre strony:[/b][/size]
- jako pomocnik masz mało ograniczeń, możliwość pogodzenia gry z pracą (pracą administratorską)
- możliwość awansu na moderatora -> prawdziwego architekta

[size=5][b]Złe strony:[/b][/size]
- dochowanie tajemnic serwera (kordów poszczególnych lokacji jak i informacji wszelakich o nich) pod groźbą perma
- niemożność uczestniczenia w eventach na serwerze oraz wchodzenia do dungeonów (jaki sens ma zabawa skoro wszystko z góry wiemy?)

[b][size=5]Dobra, dobra, wszystko pięknie i ładnie ale O CO CHODZI?[/size][/b]
[b][size=5]Odp: Chodzi o zagospodarowaniu tereny 100x100 kratek i wysokości na 250 kratek... tak na początek :)[/size][/b]

[size=2]Po wstępnej rekrutacji rozmowa na TS i pokaz umiejętności.[/size]..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
Ogólnie to dopisuję się do mojego projektu bardziej rozbudowanego, który jest w trakcie realizacji już.
Wielkość : 600x600x255

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dragold    2
[quote]- obsługa jak i znajomość mechanizmów (redstone, tłoki, pułapki, mobspawnery itp...)[/quote]
Wiem jak to działa. Niestesty nie wykonywałem do tej pory żadnych bardziej skomplikowanych machin, ale myślę, że szybko załapię co i jak.

[quote]- BOGATA wyobraźnia[/quote]
Tak.

[quote]- przebywanie na serwerze ok 2 godzinny dziennie (w wyznaczonym czasie!)[/quote]
Tak. Niestety na najbliższe około 2 tygodnie strace dostęp do internetu, więc mógłbym działać dopiero po tym okresie.

[quote]- podstawowe komendy WE[/quote]
Do tej pory nie miałem potrzeby się ich uczyć, ale jak dostanę spis komend w swoje ręce to się w krótkim czasie doucze.

[quote]- sprawny TS (możliwość słuchania jak i mówienia... nie masz TS? ZAINSTALUJ!)[/quote]
Tak.

[color=#ff0000]proszę zgłosić się na TS ~sd5[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Grubszy    3
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][quote] - obsługa jak i znajomość mechanizmów (redstone, tłoki, pułapki, mobspawnery itp...) [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][/quote][/font][/color]
Obsługę jak i znajomość mechanizmów znam w 100%
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][quote] [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- BOGATA wyobraźnia [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][/quote][/font][/color]
Tak, a jak się skończy to wystarczy wyjść na dwór i już pełna głowa pomysłów.
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][quote] [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- przebywanie na serwerze ok 2 godzinny dziennie (w wyznaczonym czasie!) [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][/quote][/font][/color]
2 godzin dziennie no ba nawet dłużej.
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][quote] [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- podstawowe komendy WE[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][/quote][/font][/color]
Podstawowe jak i zaawansowane komendy WE znam doskonale.
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][quote] [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- sprawny TS (możliwość słuchania jak i mówienia... nie masz TS? ZAINSTALUJ!) [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][/quote]
Sprawny ts oraz mam możliwość słuchania i mówienia.[/font][/color]

[color=#ff0000]proszę zgłosić się na TS ~sd5[/color] Edytowane przez sd5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ozzi97    0
[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]obsługa jak i znajomość mechanizmów (redstone, tłoki, pułapki, mobspawnery itp...)[/font][/color][/quote]

znam się troszeczkę na tym, ale wystarczy, że sobie coś oglądnę albo przeczytam i już załapuje

[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] [/background][/size][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]- BOGATA wyobraźnia[/background][/size][/font][/color][/quote]

jakaś tam jest :D

[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] [/background][/size][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]- przebywanie na serwerze ok 2 godzinny dziennie (w wyznaczonym czasie!) [/background][/size][/font][/color][/quote]

bez problemu :D

[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]- podstawowe komendy WE[/background][/size][/font][/color][/quote]

kiedyś się tym bawiłem na własnym serwerze, ale wystarczy, że będę miał listę z tymi komendami i wiem o co biega

[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]sprawny TS (możliwość słuchania jak i mówienia... nie masz TS? ZAINSTALUJ!) [/background][/size][/font][/color][/quote]

TS mam, mogę rozmawiać itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nejtan223    1
mechanizmy redstona znam bardzo dobrze,robiłem różne mechanizmy od najprostszych jak budzik z note blockow az po bardziej skomplikowane jak system nawadniania pul czy nawet system który aktywuje się na noc a w dzień się wyłącza lub odwrotnie (myślę,że może się przydać)

bogata wyobraźnia? pisze do ciebie człowiek któremu nauczycielka od polskiego mówiła żeby uważał z narysowanym ogniem bo spali szkołę (czyli można wywnioskować,że bardzo bogata wyobraźnia)

mogę na nim przebywać nawet z 5 godzin bo jest bardzo ciekawy a stanowisko architekta dungeonów było by dla mnie takim "dopalaczem" więc mógłbym na nim siedzieć nawet pół dnia

podstawowe komendy WE nie rozumiem o co chodzi,dopiero zaczynam się uczyć na filmach internetowych o bukkitach i różnych pluginach ale myślę,że szybko to zrozumiem jeśli będzie mi potrzebne

TS? obecnie nie mam ale mam zostać proboszczem w kościele więc i tak miałem zainstalować,mikrofon właśnie dostałem nowy ale raczej zostanie odwieziony do reklamacji bo nie działa i do niedzieli będę miał nowy oraz zainstalowany TS

PS. 2 tygodnie będę miał zajęte bo jadę do cioci w dzieżgoniu,wyjeżdżam w najbliższy czwartek i wracam po dwóch tygodniach (1 tydzien w dzieżgoniu z ciocią a drugi z nią w juracie,mam nadzieje,że mnie nie zdyskfalifikujecie za chęć zobaczenia się z rodziną) Edytowane przez Nejtan223

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cytat

- obsługa jak i znajomość mechanizmów (redstone, tłoki, pułapki, mobspawnery itp...)
Wszystko co związane z redstonem jest mi doskonale znane. Umiem zbudować wszystko od dzwonka do drzwi po skomplikowane systemy zrzutu TNT uruchamiane w różnym czasie jednym przyciskiem.

Cytat

- BOGATA wyobraźnia
Tak. Czasami może nieodrazu coś wymyśle, ale po krótkiej chwili coś wpadnie mi do głowy.

Cytat

- przebywanie na serwerze ok 2 godzinny dziennie (w wyznaczonym czasie!)
Tak. Niestety za kilka dni wyjeżdżam nad morze i nie wiem czy będę miał dostęp do internetu.

Cytat

- podstawowe komendy WE
Nie znam ID wszystkich przedmiotów, ale znam podstawowe komendy.

Cytat

- sprawny TS (możliwość słuchania jak i mówienia... nie masz TS? ZAINSTALUJ!)
Mam TS, lecz zainstalowałem go niedawno, więc jeszcze nie umiem do końca się nim posługiwać, ale ciągle się uczę.

[color=#ff0000]proszę zgłosić się na TS ~sd5[/color] Edytowane przez sd5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Corgam    2
[b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- obsługa jak i znajomość mechanizmów (redstone, tłoki, pułapki, mobspawnery itp...)[/font][/color][/b]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Redstone to jedna z moich ulubionych rzeczy w minecraft. Umiem zrobić skomplikowane mechanizmy, jak i również zmyślne pułapki.[/font][/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Ostatnio wziąłem udział w robieniu systemu, "Kamień, Papier, Nożyce" i zakończyłem go pomyślnie.[/color][/font]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Lubie czasami pograć sobie samemu na creative i pobudować mechanizmy.[/font][/color]
Teraz zajmuje się robieniem mapy escape, z wieloma elementami redstonowymi.

[b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- BOGATA wyobraźnia[/font][/color][/b]

Punkt zaliczony. Mam dosyć bogatą wyobraźnie lecz nie sądzę, że najlepsza.
Nawet jeżeli nie mam pomysłu to po kilku minutach coś przyjdzie mi do głowy.

[b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- przebywanie na serwerze ok 2 godzinny dziennie (w wyznaczonym czasie!)[/font][/color][/b]

2 godziny ? Jak ja siedzę przed komputerem około 8 godzin dziennie. Czyli zadanie wykonalne.

[b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- podstawowe komendy WE[/font][/color][/b]

Tak jak wspominałem, robię mapę escape, więc musze znać znajomość komend.
Znam prawie wszystkie, choć przyznam że mi gorzej idzie z WorldGuard ;)

[b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- sprawny TS (możliwość słuchania jak i mówienia... nie masz TS? ZAINSTALUJ!)[/font][/color][/b][b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ts[/font][/color][/b]
TS od wczoraj zainstalowany, więć mogę słuchać, słuchać i jeszcze raz słuchać.
Oczywiście też mówić, ale to tylko raz napisze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...