Heepy0 0 Napisano 12 Lipiec 2011 1 Nazwa: Zamek Gorgiów.2 Opis Projektu:Będzie to zamek w większości składający się ze stona wielkości 60x80x45. Zamek będzie zawierał sale tronową, więzienie, jadalnie, kuchnie i pokoje (pokoje można będzie kupić :])+ dwór wielkości 50x453 Osoby zaangażowane: Heepy (ja) jak będzie mi ktoś potrzebny to napiszę. 4 Potrzebne materiały : Na pewno ston ,a inne materiały ,sam nie wiem zobaczę co będzie ładnie wyglądać 5 Zarys zamku : ( projekt w postaci ssa, rysunki itp.) Jeszcze rysuje projekt i ,gdy będzie gotowy odrazu wrzucę go *przepraszam za nagłą zmianę zdania * Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wgutbier91 5 Napisano 12 Lipiec 2011 5 Zarys zamku : ( projekt w postaci ssa, rysunku itp.) Ja projektu osobiście nie robię. Będzie to całkowiyt spontan A więc od razu jestem na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 14 Lipiec 2011 Tak, dokończ projekt to rozpatrzymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 14 Lipiec 2011 Heepy - dostaniesz działkę z cuboidem na flatgrassie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach