Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Gość barton152

Laptop = ściny .....

Pytanie

Gość barton152   
Gość barton152
Salut,
Problem polega na tym, przeczytałem już troche tematów na forum, które mogą wiązać się z moim, niestety nie znalazłem żadnego satysfakcjonującego czy działającego rozwiązania.

Opis problemu:
Tak jak w tytule, czasami mam ochotę coś "pobudować" ze znajomymi ale niestety nie mogę, bo strasznie ścina mi grę. Problem pojawił się od czasu gdy gram na laptopie na PC (który jest jak na te czasy c*****y) działa, że to głowa mała śmiga i w ogóle bajeczka, teraz na dużo lepszym laptoku MC odmawia posłuszeństwa. Tak wiem, mogę pozmieniać opcję na mniej wymagające itp itd Z tym, że przy tym sprzęcie raczej irytuje mnie robienie tego typu wariacji. Próbowałem wielu rozwiązań, lecz nic nie pomogło, dlatego zwracam się do Was. Oczekuję tylko i wyłącznie na konkrety porady od osób, które mogą w jakimś stopniu pomóc, posty w stylu " zboostuje tego kompa :D :>" iło uuu lou łooo uuu je....... zachowajcie dla siebie, nie ma takiej potrzeby, wszystko inne działa jak należy, a gimnazjum skończyłem ładnych pare lat temu.
Komputerek działa na Win 7, java najnowsza (wczoraj aktualizowana).Coś co może Wam się przydać to pewne dane na temat sprzętu:
Procesor i5 (dokładnie nie pamiętam, raczej nie 1 gen, to raczje mało ważne), 8 GB RAM, karta grf GT 555m.

Gra działa na 8-10 FPS'ach, i wykorzystuje średnio 10% pamięci.

Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość barton152   
Gość barton152
Niestety, tak wiem "blame on me" nie mam oryginalnej wersji gry, tak jak napisałem czasami pogrywam ze znajomymi. Wersja gry 1.2.5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Chormon    136
[quote name='Rabus' timestamp='1304034060' post='45'][b]5. [u]Pomoc:[/u][/b]
[b]5.4 [/b]Zabrania się:
[b]5.4.1 [/b]Tworzenia tematów dotyczących uzyskania pomocy z piracką wersją gry/serwera;
[b]5.4.2 [/b]Udzielania odpowiedzi przyczyniających się do rozwiązania problemów z piracką wersją gry/serwera;[/quote]
Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...