Michaleeek1 4 Napisano 12 Lipiec 2011 1.Nazwa projektu: Palac kultury2.Opis projektu:Pałac kultury jak każdy wie znajduje się w Warszawie ale tym projektem przekonam was go na WASZ serwer! Projekt ma wymiary 18x18 oraz 50 w górę projekt myślę, że ciekawy ponieważ polska budowe warszawską na naszym serwerze zarys budynku ukazuje zewnątrz a w środku robimy sami, z moją firmą ;p3.Osoby zaangażowane: Firma Creeper CO.4.Potrzebne materiały: Program wyliczył mi SandStone: 2344 Black wool:12Goldblock:52Stone:16Glass:310+ do wszystkiego jeden stack na zapas, jak by się skonczyło ; p5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 12 Lipiec 2011 To mój pomysł i chce go z tobą budowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 12 Lipiec 2011 Nie jest twoj ale jestes pracownikiem creepera wiec mozesz:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 13 Lipiec 2011 Nie jest twoj ale jestes pracownikiem creepera wiec mozesz:]jak nie jak tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon5310 0 Napisano 13 Lipiec 2011 No mi się podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 14 Lipiec 2011 Bardzo średnio mi się podoba takie jednolite wykorzystanie sandstone'a. Sam projekt jest ok, ale błagam dopracuj go, zamień może rogi budynku na stone lub stone slaby? I co z zabudowaniami wokół pałacu? Przecież w jego skład wchodzą dodatkowe obiekty, których nie ująłeś w projekcie.Póki co wstrzymuję się od głosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 14 Lipiec 2011 Jak będę robił projekt to wykorzystam stone slaby . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 14 Lipiec 2011 Jestem na nie, popraw go trochę, on mimo wszystko nie jest taki kanciasty.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach