ZaglebiakPL 1 Napisano 18 Lipiec 2012 (edytowane) [font=comic sans ms,cursive]Bardzo ciekawi mnie server rolecraft.pl i chciałem zagrać ale pisze że nie ma mnie w white list czy problemem są prace na serverze? [/font] [font=comic sans ms,cursive]PROSZE O ODP.[/font] Edytowane 18 Lipiec 2012 przez ZaglebiakPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciekZKS 0 Napisano 18 Lipiec 2012 Też mi nie działa. Wg. minecraft.pl serwer jest offline. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 18 Lipiec 2012 serwer RP działa pod domeną [b]rp.rolecraft.pl, [/b]a serwer hardcore jest chwilowo pod [b]rolecraft.pl [/b]i jest w trakcie tworzenia... [b]Rolecraft (Roleplay)[/b] [color=#4C9200][font=Tahoma, sans-serif][size=3]IP:[/size][/font][/color][color=#555555][font=Tahoma, sans-serif][size=3] rp.rolecraft.pl[/size][/font][/color] [b]Rolecraft (Hardcore)[/b] [color=#4C9200][font=Tahoma, sans-serif][size=3]IP:[/size][/font][/color][color=#555555][font=Tahoma, sans-serif][size=3] rolecraft.pl[/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZaglebiakPL 1 Napisano 18 Lipiec 2012 (edytowane) Dzięki , chodziło mi właśnie o Hardcore. Camil proszę pomóż mi chciałbym stworzyć bloga a nie wiem gdzie jest opcja tworzenia tego prawie pamiętnika:D Edytowane 18 Lipiec 2012 przez ZaglebiakPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach