Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Zenek_bek

zenek_bek

Rekomendowane odpowiedzi

Zenek_bek    3
1.zenek_bek
2.Zbanowany przez: LuQ3
3.Grief 68 klocków
4.Nie pamiętam żebym grifował aż tak dużo.Owszem zgrifowałem 10 klocków, ale gracze potem mi wytłumaczyli co to grief bo na początku mi nie chceili wyjaśnić.Bardzo przepraszam i prosze o odwołanie tej surowej kary. Edytowane przez Zenek_bek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Drogi zenku. Logi nie kłamą, jak pokazują 68 klocków, to jest to 68 klocków. A co do tego że nie wiedziałeś co to grief, mogłeś się zapytać kogoś z moderacji. Z pewnością chętnie by ci powiedzieli co to znaczy. A na razie odczekaj swoją karę.

Z wyrazami szacunku Malaxin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zenek_bek    3
czy niemozecie dać mi ostatniej szansy???

turboninja44 miał grief'a ponad 100 ale dostał ostanią szanse to dlaczego ja nie dostane ostatniej szansy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość LuQ3   
Gość LuQ3
Dostaniesz unban lecz jeśli sytuacja się powtórzy czyli coś zgriefujesz to dostaniesz permbana.

Temat zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Maju__
      MaciusSliczny ocenil moj dom 5/10 z komentarzem
      [quote]Nie usuwaj[/quote]
      Co do ogrodzenia, wiem, poprawie jak jj1290 odda materiały.
      Cytat z regulaminu:
      [quote][font=arial,helvetica,sans-serif][size=5]2. Budowanie na serwerze Freebuild.pl:[/size]
      2.1 Wszystkie budynki zbudowane na serwerze freebuild.pl stają się automatycznie własnością portalu Minecraft.pl
      2.2 Istnieje możliwość zawarcia umowy między administracją, a osobą oferującą serwerowi własne budowle.
      2.3 Na serwerze obowiązuje zakaz budowania z "tanich" materiałów (piach, ziemia, brukowiec, deski itp.).
      2.4 Domy stawiane na serwerze nie mogą razić zmysłu estetycznego Administracji.
      2.5 Obowiązuje zakaz budowania z jednego typu surowców, sadzenia drzew na działkach[/font]
      [font=arial,helvetica,sans-serif]2.5.1 Gracz ma prawo do posiadania na swojej działce upraw (trzciny cukrowej, kaktusa, zboża, melona, dyni i kakao) o wymiarach 3x2 kratki. Uprawy o wiekszej powierzchni bedą karane.[/font]
      2.5.2 Trzcina cukrowa, kaktus, zboże i kakao zajmują 1 kratkę. Melon i dynia zajmują 2 kratki.
      [font=arial,helvetica,sans-serif]2.5.3 Zakazuje się hodowli zwierząt na terenie działek graczy![/font]
      2.5.4 Gracz ma prawo na uprawę brodawek na terenie mapy nether.
      [font=arial,helvetica,sans-serif]2.6 Wszelkie domy niezgodne z regulaminem będą usuwane po trzech dniach od umieszczenia przed nieregulaminowym budynkiem tabliczki z nakazem przebudowy.[/font]
      [font=arial,helvetica,sans-serif]2.7 Podczas budowy domu, na działce musi znajdować się tabliczka z datą ostatniego logowania gracza.[/font][/quote]
      Jeśli nie rozumiem, nie zamykajcie, powidzcie w czym rzecz. Hodowla zgodna z regulaminem!
    • Przez Hulanek1
      Witajcie. Piszę to odwołanie, głównie po to, że wyrażam chęć poprawienia się. Otóż, dostałem perma za trolling, który imho było napisanie 2x na /modreq prośbę o unmuta. No cóż, przepraszam, jeśli to złamało wysokie rygory serwera.
      PS. Mam nadzieję, że okażacię łaskę i łagodność przy ocenie.
      PS2. Nick na forum inny, gdyż tamto konto jest chyba zbanowane - nie mam dostępu.
      Pozdrawiam, Hulanek
  • Dodaj nową pozycję...