Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Maju__
      MaciusSliczny ocenil moj dom 5/10 z komentarzem
      [quote]Nie usuwaj[/quote]
      Co do ogrodzenia, wiem, poprawie jak jj1290 odda materiały.
      Cytat z regulaminu:
      [quote][font=arial,helvetica,sans-serif][size=5]2. Budowanie na serwerze Freebuild.pl:[/size]
      2.1 Wszystkie budynki zbudowane na serwerze freebuild.pl stają się automatycznie własnością portalu Minecraft.pl
      2.2 Istnieje możliwość zawarcia umowy między administracją, a osobą oferującą serwerowi własne budowle.
      2.3 Na serwerze obowiązuje zakaz budowania z "tanich" materiałów (piach, ziemia, brukowiec, deski itp.).
      2.4 Domy stawiane na serwerze nie mogą razić zmysłu estetycznego Administracji.
      2.5 Obowiązuje zakaz budowania z jednego typu surowców, sadzenia drzew na działkach[/font]
      [font=arial,helvetica,sans-serif]2.5.1 Gracz ma prawo do posiadania na swojej działce upraw (trzciny cukrowej, kaktusa, zboża, melona, dyni i kakao) o wymiarach 3x2 kratki. Uprawy o wiekszej powierzchni bedą karane.[/font]
      2.5.2 Trzcina cukrowa, kaktus, zboże i kakao zajmują 1 kratkę. Melon i dynia zajmują 2 kratki.
      [font=arial,helvetica,sans-serif]2.5.3 Zakazuje się hodowli zwierząt na terenie działek graczy![/font]
      2.5.4 Gracz ma prawo na uprawę brodawek na terenie mapy nether.
      [font=arial,helvetica,sans-serif]2.6 Wszelkie domy niezgodne z regulaminem będą usuwane po trzech dniach od umieszczenia przed nieregulaminowym budynkiem tabliczki z nakazem przebudowy.[/font]
      [font=arial,helvetica,sans-serif]2.7 Podczas budowy domu, na działce musi znajdować się tabliczka z datą ostatniego logowania gracza.[/font][/quote]
      Jeśli nie rozumiem, nie zamykajcie, powidzcie w czym rzecz. Hodowla zgodna z regulaminem!
    • Przez Hulanek1
      Witajcie. Piszę to odwołanie, głównie po to, że wyrażam chęć poprawienia się. Otóż, dostałem perma za trolling, który imho było napisanie 2x na /modreq prośbę o unmuta. No cóż, przepraszam, jeśli to złamało wysokie rygory serwera.
      PS. Mam nadzieję, że okażacię łaskę i łagodność przy ocenie.
      PS2. Nick na forum inny, gdyż tamto konto jest chyba zbanowane - nie mam dostępu.
      Pozdrawiam, Hulanek
  • Dodaj nową pozycję...