Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Maheon

[Solved][PROBLEM] Minecraft Server Alpha 1.1.2_01

Pytanie

Maheon    0
Witam.

Ponawiam temat, ponieważ wcześniejszy został zamknięty przez linijkę "online-mode=false". Jest już ustawiony na "true", posiadam konto premium. Jestem troszeczkę oburzony postawą administracji, ponieważ w.g mnie trochę szkoda czasu na zakładanie ponowne tematu, ze względu na jedną linijkę, która nie jest istotna i zamiast szybko rozwiązać problem, stawiacie opór, jakby nie wiem co to było... Ale mniejsza z tym. Ponownie proszę o pomoc.

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Chciałem założyć serwer Minecraft na wersji: "Alpha 1.1.2_01". Gdzie był ten klimacik [/font][/color] :wub:[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] . Jednakże zważając na naprawdę liczne ilości błędów związanych z tą wersją - nie udało mi się. Jest już to któraś próba z kolei, więc postanawiam zwrócić się o pomoc do Was.[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Długo tłumaczyć nie muszę, ponieważ posiadam zrzut ekranu, na którym wyraźnie widać owy "błąd". Krótko opisując, problem polega na tym, że włączam konsolkę - wszystko git, włączam Minecrafta i próbuję się zalogować - wyskakuje mi komunikat: "Took too long to log in"[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Serwer pobrany za pomocą programu - MinecraftVersionChanger MVC[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Posiadam oryginalną wersję gry.[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Z góry dziękuję,[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Pozdrawiam.[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Screen:[/font][/color]
[img]http://img339.imageshack.us/img339/8226/hjuyuj.png[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Mofixil    190
[quote name='Maheon' timestamp='1342444479' post='81472']
Ponawiam temat, ponieważ wcześniejszy został zamknięty przez linijkę "online-mode=false". Jest już ustawiony na "true", posiadam konto premium. Jestem troszeczkę oburzony postawą administracji, ponieważ w.g mnie trochę szkoda czasu na zakładanie ponowne tematu, ze względu na jedną linijkę, która nie jest istotna i zamiast szybko rozwiązać problem, stawiacie opór, jakby nie wiem co to było... Ale mniejsza z tym. Ponownie proszę o pomoc.
[/quote]

[b]2.5.11[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] Reklam serwerów pirackich (non-premium);[/font][/color]
A nie, czekaj, zły podpunkt...
O, proszę
[b]5.4.2 [/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Udzielania odpowiedzi przyczyniających się do rozwiązania problemów z piracką wersją gry/serwera;[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Chociaż 2.5.11 też pasuje, IP jest na widoku.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]online-mode=false jest jednoznaczny z pirackim serwerem.[/font][/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Prócz tego nie mamy absolutnie żadnej gwarancji na to, że nie zmieni się on na poprzednią wartość po udzieleniu pomocy.[/color][/font]
[color=#ffffff][font=helvetica, arial, sans-serif]Rozwiązanie jest banalne, było podawane w ostatnich ~5 tematach o problemach z serwerem.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Chormon    136
[quote]Użytkownik zamknął mój temat (problem) po tym, jak ujrzał, że jest "offline-mode". Posiadam konto premium, a offilne dałem, ponieważ chcę pograć z osobami, które z powodów z płatnością, nie mogą grać na koncie oryginalnym.[/quote]Jak dla mnie koniec tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Problem rozwiązany. Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...