- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
[Solved][PROBLEM] Minecraft Server Alpha 1.1.2_01
Pytanie zadane przez
Maheon
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Ponawiam temat, ponieważ wcześniejszy został zamknięty przez linijkę "online-mode=false". Jest już ustawiony na "true", posiadam konto premium. Jestem troszeczkę oburzony postawą administracji, ponieważ w.g mnie trochę szkoda czasu na zakładanie ponowne tematu, ze względu na jedną linijkę, która nie jest istotna i zamiast szybko rozwiązać problem, stawiacie opór, jakby nie wiem co to było... Ale mniejsza z tym. Ponownie proszę o pomoc.
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Chciałem założyć serwer Minecraft na wersji: "Alpha 1.1.2_01". Gdzie był ten klimacik [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Długo tłumaczyć nie muszę, ponieważ posiadam zrzut ekranu, na którym wyraźnie widać owy "błąd". Krótko opisując, problem polega na tym, że włączam konsolkę - wszystko git, włączam Minecrafta i próbuję się zalogować - wyskakuje mi komunikat: "Took too long to log in"[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Serwer pobrany za pomocą programu - MinecraftVersionChanger MVC[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Posiadam oryginalną wersję gry.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Z góry dziękuję,[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Pozdrawiam.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Screen:[/font][/color]
[img]http://img339.imageshack.us/img339/8226/hjuyuj.png[/img]
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi