Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Crasher001

Minecraft.net - Kilka pytań... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Crasher001    0
Witam.
Tak krótko mówiąc, czy opłaca się kupować Premium Account do Minecraft ( Gift Code prościej mówiąc do Minecraft aby aktywować swoje konto ) ?

Może to pytanie z innej beczki, ale na prawdę gram w Minecrafta od Lutego 2011 roku i szczerze powiedziawszy Konto Premium wcale nic nie daje. Jedynie to, że będę miał Skina własnego którego będą wszyscy widzieli. Serwery ? Większość jest teraz Premium / Noprermium więc...

Może wy mnie czymś zachęcicie i przekonacie do zakupu ? Dajcie jakiś powód dla którego warto kupić ten Gift Code. :)

PS: Proszę o nie pisanie komentarzy " Dla satysfakcji, że się ma grę " :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
+Dostęp na wszystkie serwery nie zależnie od tego czy premium/nonpremium.
+Nie będziesz nazywany Piratem.
+Jesteś na bierząco z Aktualizacjami itp.
-Koszty(jednorazowe ale jednak są...)
ok. 1/6 serwerów w Polsce bez premium jest dobrze zrobione. Reszta jest robiona na tzw. "odwal się".
Natomiast serwery Premium mają bardziej ogarniętą ekipę, budynki, ogólnie lepszą "atmosferę".

Mam nadzieję, że pomogłem :)

Pozdrawiam, Whiskas. Edytowane przez Whiskas132

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
Skoro tyle grałeś to znaczy że gra Ci się podoba, więc wypadałoby wesprzeć Mojang tą symboliczną (jak na europejskie warunki*) kwotą by mogli się dalej rozwijać i tworzyć dobre gry zamiast płacić takim pasożytom jak EA.
Trzeba wspierać małych twórców bo rynek gier zostanie całkowicie zdominowany przez masówki, skoki na kasę i ogólnopojęte gry gówniane, gorsze nawet od tych od City Interactive.
*nie dotyczy Grecji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
[quote name='Dawid Ambroż' timestamp='1343321855' post='83988']
Hmm. wyobraź sobie że mundurowy za 3 dni wbije do ciebie do domu.
[/quote]
czytając to nie mogłem oprzeć się wrażeniu że piszący nie ma zielonego pojęcia co pisze... Edytowane przez Karimiri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...