Julka151 1 Napisano 14 Lipiec 2012 (edytowane) [b]1. Nick osoby która składa skargę: Julka151 2. Nick osoby która zostaje oskarżona: nikt 3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji: Blake , 12Dan123 , Dadi57 , Cyprianz5 4. Opis wydarzenia wraz ze screenami: 2 dni temu kupiłam golda i wszystko było by ok , gdyby nie to że blake nas tp na /warp nowi abyśmy zobaczyli (bo chcieliśmy) jak to wygląda i wgl . Każdy nacisnął na tego NPC a ja straciłam golda . Jak chce kupić sb nowego pisze mi : [/b] [left]Wykupienie konta Gold dla gracza:[/left] [b]Julka151[/b] [left][color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=4]Gracz posiada aktywne konto Gold, ważne do: [b]11 sierpnia 2012 18:05:12[/b][/size][/font][/color][/left] [left] [color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=4][size=4]Aby otrzymać konto Gold musisz wpisać w poniższe pole kod dostępu. Jeśli posiadasz już konto Gold, to zakupione dni zostaną dodane do już posiadanych. Pod formularzem opisane są 2 sposoby zakupu kodów dostępu.[/size][/size][/font][/color][/left] Wiem że to dziwne ale nie chce stracić tych 20 zł które na tego golda wydałam . A i tu dowód że mam golda do 11 sierpnia 2012 http://img444.imageshack.us/img444/9721/dowodt.jpg Edytowane 14 Lipiec 2012 przez Julka151 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 14 Lipiec 2012 Ciekawość Prowadzi do piekła! Zgłoś się do kogoś z Opiekunów lub Adminów a Ci przydzielą rangę... Zamykam [b][color=#ffd700]//Dopiszę 1 linijkę kodu do npc która uchroni wszystkich poza Turystami przed temu podobnymi "wypadkami". Korn [/color][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach