Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Julka151

Skarga

Rekomendowane odpowiedzi

Julka151    1
[b]1. Nick osoby która składa skargę: Julka151
2. Nick osoby która zostaje oskarżona: nikt
3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji: Blake , 12Dan123 , Dadi57 , Cyprianz5
4. Opis wydarzenia wraz ze screenami: 2 dni temu kupiłam golda i wszystko było by ok , gdyby nie to że blake nas tp na /warp nowi abyśmy zobaczyli (bo chcieliśmy) jak to wygląda i wgl . Każdy nacisnął na tego NPC a ja straciłam golda . Jak chce kupić sb nowego pisze mi : [/b]
[left]Wykupienie konta Gold dla gracza:[/left]
[b]Julka151[/b]

[left][color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=4]Gracz posiada aktywne konto Gold, ważne do: [b]11 sierpnia 2012 18:05:12[/b][/size][/font][/color][/left]

[left]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=4][size=4]Aby otrzymać konto Gold musisz wpisać w poniższe pole kod dostępu. Jeśli posiadasz już konto Gold, to zakupione dni zostaną dodane do już posiadanych.
Pod formularzem opisane są 2 sposoby zakupu kodów dostępu.[/size][/size][/font][/color][/left]

Wiem że to dziwne ale nie chce stracić tych 20 zł które na tego golda wydałam .

A i tu dowód że mam golda do 11 sierpnia 2012
http://img444.imageshack.us/img444/9721/dowodt.jpg Edytowane przez Julka151

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Ciekawość Prowadzi do piekła! Zgłoś się do kogoś z Opiekunów lub Adminów a Ci przydzielą rangę...
Zamykam

[b][color=#ffd700]//Dopiszę 1 linijkę kodu do npc która uchroni wszystkich poza Turystami przed temu podobnymi "wypadkami". Korn ;)[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...