erwin1996pl 6 Napisano 13 Lipiec 2012 Witam. Czy jest jakiś sposób, plugin, lub może permission aby zapobiec budowaniu przez graczy portali do Netheru? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 13 Lipiec 2012 W pliku server.properties zabroń Nether (najpierw zrób jego kopię zapasową, skopiuj gdzieś jego pliki). Komendą: allow-nether=false (wtedy portale do netheru nie będą działać), a następnie wgraj plugin Multiverse, gdzie zrobisz sztuczny jeden portal do Netheru i nikt bez permisji bukkita go nie zrobi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 erwin1996pl 6 Napisano 13 Lipiec 2012 Właśnie o to mi chodziło, multiverse już mam dzięki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 13 Lipiec 2012 Nie ma za co, polecam się na przyszłość Zamykam temat i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 13 Lipiec 2012 (edytowane) Problem rozwiązany. Zamykam [color=#339966]Po co "zamykasz" temat, jak ja już zamknąłem D:? Tylko przenosisz od razu do rozwiązanych. Ja zostawiam dany czas, a potem przenoszę ... //Atex [/color] Edytowane 13 Lipiec 2012 przez Atexor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi