Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
CristopherC

skarga na Viktoras123

Rekomendowane odpowiedzi

CristopherC    4
[b]1. Nick osoby która składa skargę:CristopherC
2. Nick osoby która zostaje oskarżona:Viktorass123
3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji:Julka151, Hulanek(świadek wydarzenia) Jarton, dadi57, MartynaZPolski
4. Opis wydarzenia wraz ze screenami:Ja dadi57 i Julka151 wchodzimy na arene i nagle przychodzi na arene jakiś Viktorass123 zaczyna bić mnie i całą resztę nagle zabija dadi57 a potem kiedy sie zają Julką i mial ok 2 serc i uciekł z walki a po 10 sek znowu przyszedl i tak caly czas potem kiedy mnie zabil przyszedlem 2 raz znowu mnie zabil za 3 razem przyszedłem z godem i znowu uciekł potem przyszedł znowu i bił a potem uciekł znowu i potem dostałem bana za god na arenie. Następnie poszedłem na ts do Spr. do Administracji i przyszedł Jarton i spytałem sie dlaczego nie dostał bana Viktorass123 potem Jarton powiedział że jak tak dalej będzie to usunie arene z mapy.[/b]

CristopherC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Julka151    1
Potwierdzam wersję wydarzeń którą napisał CristopherC . Mam jedno pytanie . Czemu Cristopher został ukarany , a Viktoras który uciekł 4 razy nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
A wiec w chwili kiedy na serwerze jest jeden admin i jeden kidmod nikt nie ma czasu pilnowac waszych walk! Po drugie stworzyliscie sobie jedna bandę, którą w kilka osób atakowaliście jednego gracza dopóki wszystko było po waszej myśli to było ok, a jak coś się wam niepodobało to robiliście wielką zadymę bo nie możecie kogos zabic w 15 osob!!. Osobiście nie dziwię się ludziom, że w takim przypadku się relogowali itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CristopherC    4
Ale jakby nie patrzeć to jest po
1. oszukiwanie a po
2 Jakoś Admin widział jak ja mialem z goda to jak to możliwe że w tym samym momencie nie widział jak 2 osoba oszukuje
a po 3. nie byla nas 15 tylko cała 3 :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
Goda sprawdzam 1 komenda nawet nie musze byc na arenie. 2. Nauczcie sie robic screeny i pisac skargi na forum bedzie latwiej. Jak wspominałem nie ma czasu by obserwowac cały czas arene. Co do liczby graczy nie zrozumieliście aluzji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
O ludzie, świat się kończy, wszyscy wpadają w panikę, oszukują na arenie przedwcześnie wychodząc. To okropne.

P.S.: Też zauważyliście to że mają być zmiany a tu nagle sypią się skargi? To na pewno nie zbieg okoliczności. Edytowane przez Skorveey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Jedną komendą mogę się dowiedzieć nawet ile masz serduszek na jakich jesteś kordach jak masz poziom exp itd dosłownie wszystko. Co do areny wprowadzę nową zasadę że sojusze czy "bandy" nie mogą być więcej niż 2 osobowe. I koniec problemu jeśli zasada zostanie złamana automatycznie karana będzie cała 3 i więcej.

Zamykam. Delikwent otrzyma 4h kary a CristopherC nie otrzyma un-bana. Bo zamiast iść z godem mógł napisać moreq lub skargę od razu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...