Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MadVirtuoso

Kontynuacja wcześniejszego tematu

Rekomendowane odpowiedzi

MadVirtuoso    0
Co prawda to nie ja pisałem tą obrazę ale jestem coraz bardziej zgodny z tym który to pisał jeśli administracja nie wie że mając odpowiednio zmodyfikowanego minecrafta można wejść na każde konto (premium też) znając tylko nick gracza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MJN88    9
[quote name='MadVirtuoso' timestamp='1342166771' post='80879']
Co prawda to nie ja pisałem tą obrazę ale jestem coraz bardziej zgodny z tym który to pisał jeśli administracja nie wie że mając odpowiednio zmodyfikowanego minecrafta można wejść na każde konto (premium też) znając tylko nick gracza.
[/quote]

Odpowiednio zmodyfikowanego - rozumiem, że chodzi Ci o Minecraft Launcher; nawet jeśli w nim wpiszesz czyjś nick, to pograsz z nim(nickiem) jedynie na singlu lub na serwerze non-premium. Serwer Freebuild.pl jest serwerem wyłącznie premium i nie masz możliwości dołączenia do niego, jeżeli nie posiadasz autoryzacji od minecraft.net (a w tym celu musisz podać hasło i login do konta premium).

Ale co tam, skoro znasz osobę, która to zrobiła, to poproś ją, lub zrób to sam, by wbiła dzisiaj o 16 na koncie Notcha ;) na nasz serwer. Zobaczymy uwierzymy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Eltic dobrze mówi więc zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...