Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MJN88

Podanie o kanał prywatny dla Eltic_Semar

Rekomendowane odpowiedzi

MJN88    9
[color=#800080]Nick na TS3:[/color] Eltic_Semar
[color=#800080]Nazwa kanału:[/color][size=4]Fortress of Solitude[/size]
[color=#800080]Powód:[/color] Obecny system kanałów i moderacji nad nimi wprowadził ogromny chaos. Nie ma możliwości zapanowania nad uciążliwymi trollami i bezczelnymi chamami. Dlatego uprzejmie proszę o nadanie prywatnego kanału. Prośbę swoją motywuję tym, że z serwera TeamSpeak korzystam codziennie, jest główną linią komunikacyjną z pozostałymi członkami ekipy i graczami serwera FreeBuild.pl. Dodatkowo potrzebuję miejsca, w którym mógłbym bez przeszkód porozmawiać na osobności z graczami, którzy mają do przekazania mi ważną informację, dot. tzw. "delikatnych" spraw (o których nie wszyscy muszą wiedzieć). Poza wcześniej wymienionymi przypadkami mam zamiar korzystać z kanału wraz ze znajomymi do rozmów nieco odbiegających od tematyki minecraft (a brak jest odpowiednich kanałów tematycznych).

Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem serwera teamspeak minecraft.pl i zobowiązuję się do jego egzekwowania na kanale.

Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam
Eltic_Semar

P.S: Jako, że w regulaminie nie ograniczono ilości slotów, jakie może posiadać prywatny kanał proszę o przyznanie limitu [b]slotów[/b] w [u]ilości 15[/u], jest to liczba lekko na wyrost, ponieważ obecnie nie przewiduję rozmów w gronie większym niż 12-13 osób, z tym, że jestem osobą otwartą na nowe znajomości więc ilość rozmówców może się nieznacznie zwiększyć. Natomiast jeżeli chodzi o post swajnera dotyczący limitów, to po pierwsze nie ma on swojego odzwierciedlenia w regulaminie, po drugie argumentacja/uzasadnienie decyzji kuleje. "Prywatny" został omyłkowo zrównany ze słowem "kameralny", prywatny określa stan własności, w tym wypadku tej wirtualnej, czy będę rozmawiał z 10 osobami, czy tylko ze sobą, kanałem będę się zajmował ja, i to ja będę za niego odpowiedzialny. Edytowane przez Eltic_Semar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Zaakceptowane.
Słuszna uwaga, nie było nic o slotach w regulaminie. :)
Już poprawiam.
Wszystko co o slotach potrzebne zostanie dodane do regulaminu.
W nagrodę otrzymasz 15 slotów. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...