Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kamin02

Ban za nic

Rekomendowane odpowiedzi

kamin02    0
Na serwerze freebuild dostałem niesłusznego bana. W dniu 11.07.2012 dostałem bana za oszukiwanie, przeszkadzanie na evencie. Było to tak: oglądałem z widowni walki i wywaliło mnie z serwera. Po ponownym zalogowaniu znalazłem się, nie z własnej woli tylko w wyniku błędu, na arenie konkursowej, gdy eltic dał kicka graczowi, potem ban, a potem unban. Zapytałem dlaczego banuje i odbanowuje, gdy za chwilę ban spadł na mnie. Zero ostrzeżeń, żadnej informacji. Ban na 5 dni za coś takiego to stanowczo za długo. Posiadam wykupione konto Gold i w związku z banem nie mogę z niego korzystać. Prosze o słuszny werdykt.

kamin02 Edytowane przez kamin02

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MJN88    9
Ban został przydzielony słusznie. Co do całej sytuacji, to tak, faktycznie kamilsal1 dostał bana niesłusznie(warn tu był słuszny), dlatego go od razu cofnąłem. Sytuacja wynikła z mojego błędu, skorzystałem z autouzupełniania nicku i nie sprawidziłem, omyłkowo ban poszedł pierw na konto kamilsal1 (Za co przepraszam), bana zdjąłem od razu jak zauważyłem błąd. Następnie nadałem bana osobie, do której był on początkowo kierowany - czyli Tobie.

Dostałeś bana nie "za nic" tylko za oszukiwanie na evencie, próbowałeś zmienić wynik walki w pojedynku, poprzez zniszczenie jednego z wózków. (Pech chciał, że właśnie ja byłem odpowiedzialny, za pilnowanie tego toru.) Ban został nadany słusznie, zgodnie z zapiskiem w regulaminie Festiwalu: [i]pkt. 2. Jakiekolwiek próby oszustwa będą nagradzanie 5-cio dniowym banem.[/i] Edytowane przez Eltic_Semar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Ban podtrzymany.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...