Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
maciek1816

Zaufani gracze

Rekomendowane odpowiedzi

maciek1816    0
Witam!
Ostatnio kopałem sobie i mnie wkurza że nie można TNT używać.Pomyślałem sobie a gdy by tak była ranga coś w stylu pirotechnik lub coś takiego.Będą to gracze zaufani admina którzy będą mogli używać TNT.Co o tym myślicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
NIE! Beznadzieja! Jest tak na jednym z konkurencjnych serweerów i doszło już do tego, że aby zrobić coś z diamentów trzeba mieć rangę... Chyba byśmy tego nie chcieli? Na marginesie: tnt chyba można używać na surowcowej... Czyżbyś łamał regulamin i kopał na głównej? ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciek1816    0
Tak właściwie to patrzyłem sobie ponownie na regulamin i nie zobaczyłem nic o zakazie kopania na główne. Chyba że coś przegapiłem. A ja kopie obok swego domku na samym końcu mapy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Jest tak: na głównej nie kopiemy, ale możemy stawiać domki, a na surowcowej: można kopać, lecz nie robimy domków. Niezbyt podoba mi się twój pomysł, nie widzę Cię za często na serwerze, i nie rozumiem po co Ci to tnt ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciek1816    0
TNT mi potrzebne do kopania bo szybciej idzie,ale faktycznie zauważyłem że można na surowcowej stawiać TNT.Załóżmy że nie było tematu

[quote]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]nie widzę Cię za często na serwerze[/font][/color]
[/quote]

Jestem i to często tyle że wieczorami.Za dnia na dworze jestem Edytowane przez maciek1816

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Też bywam wieczorami, ale nie kojarzę Cię, może nie piszesz za dużo :) Ok zaczynamy robić offtop więc proszę o zamknięcie tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość LuQ3   
Gość LuQ3
Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...