Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Filleable

[Solved]Multi w przeglądarce, włącza się pauza

Pytanie

Filleable    0
Nie wiem za bardzo, czy to odpowiedni dział, bo nadal nie kupiłam gry, ale właśnie gram na multi w przeglądarce. No i mam taki problem: kiedy chcę postawić lub usunąć klocek to zwykle włącza mi się pauza. Cudem jest, jeśli uda mi się postawić normalnie trzy klocki. Czy może mieć to związek z tym, że ostatnio nie działa mi panel dotykowy (mam laptopa)? Nie wiem, jaki czas on już nie jest sprawny, bo korzystam z myszki. Nie mogę przez ten problem normalnie grać, bo co chwilę muszę wyłączać pauzę.

I co do poprzedniego tematu: Atexor, nie brak zainteresowania tematem, tylko nie miałam żadnych pytań na razie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Blake96    6
1.Sprawdź czy inne programy nie przerywają ci gry. Mogą to być również skrypty przeglądarki internetowej.
Problem prawdopodobnie w tym siedzi a nie w touchpadzie.
2. Czy nie zmieniałaś ustawień gry (w tym przypisania klawiszy do odpowiednich funkcji)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Filleable    0
Nie sądzę, żeby specyfikacja miała coś do rzeczy, bo to zaczęło się dziać stosunkowo niedawno, może dwa tygodnie temu, wcześniej normalnie grałam, ale jak już konieczne, to powiedzcie co konkretnie mam podać. :P

[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]spróbuj odpalić przez clienta WoM.[/quote][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Eee, co? :o[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Blake, a jak sprawdzić te skrypty? Mam chrome, w niej jeszcze nigdy nie grzebałam, więc nie wiem.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. Tak, zmieniałam, ale tylko na respawn, bo cały czas przypadkowo klikałam "r" i wywalało mnie nie wiadomo gdzie, więc zamieniłam na "del" na numerycznej. :D Ale to też nie od tego, bo jak tylko zmieniłam, to też było dobrze.[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]@off [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][quote][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]bstok forever ;F [/quote][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wiem. :>[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Edit: To nie skrypty, na firefoksie dzieje się to samo.[/font][/color] Edytowane przez Filleable

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Blake96    6
Tak, masz ściągnąć i uruchomić. Później napisz czy już OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...