Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kamin02

niesłuszny ban

Rekomendowane odpowiedzi

kamin02    0
Wczoraj dostałem bana za używanie gold na arenie przepraszam ale niemiałem o tym pojęcia.Byłem na
wykopowej broniłem nowego gracza przed mobami (z gold) i kolega zawołał mnie na /warp arena wpisałem
i zacząłem bitwe na początku się zdziwiłem i pomyślałem że arena PVP znów jest non-PVP gdy
kolega oznajmił mi że uzywam gold chciałem wpisać komende wyłączenia golda ale było za pużno
BAN.
Prosze o wyrozumiałość.

NA SERWERZE FREEBUILD Edytowane przez kamin02

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamin02    0
Kolega potrzebował pomocy. :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
A poza tym każdy może się pomylić a ty jak byś sie czył gdyby ciebie niesłusznie zbanowali na jedynym fajnym serwerze. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

[color=#006400]Przerost formy nad treścią. Ostrzeżenie, następnym razem dam warna!//jarton[/color] Edytowane przez jarton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cyprianz5    10
[quote name='kamin02' timestamp='1341744004' post='79901']
Kolega potrzebował pomocy. :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
A poza tym każdy może się pomylić a ty jak byś sie czył gdyby ciebie niesłusznie zbanowali na jedynym fajnym serwerze. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]

Ja nie byłbym taki głupi, żeby wchodzić na arenę z godem. Jeszcze później wypisywać, że to NIESŁUSZNY ban...

Ten ban jest bardzo SŁUSZNY i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Unbany od 48 godzin
Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...