kamin02 0 Napisano 8 Lipiec 2012 (edytowane) Wczoraj dostałem bana za używanie gold na arenie przepraszam ale niemiałem o tym pojęcia.Byłem na wykopowej broniłem nowego gracza przed mobami (z gold) i kolega zawołał mnie na /warp arena wpisałem i zacząłem bitwe na początku się zdziwiłem i pomyślałem że arena PVP znów jest non-PVP gdy kolega oznajmił mi że uzywam gold chciałem wpisać komende wyłączenia golda ale było za pużno BAN. Prosze o wyrozumiałość. NA SERWERZE FREEBUILD Edytowane 8 Lipiec 2012 przez kamin02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyprianz5 10 Napisano 8 Lipiec 2012 Trudno, był god to cierp. Mogłeś to wcześniej przemyśleć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamin02 0 Napisano 8 Lipiec 2012 (edytowane) Kolega potrzebował pomocy. A poza tym każdy może się pomylić a ty jak byś sie czył gdyby ciebie niesłusznie zbanowali na jedynym fajnym serwerze. [color=#006400]Przerost formy nad treścią. Ostrzeżenie, następnym razem dam warna!//jarton[/color] Edytowane 8 Lipiec 2012 przez jarton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenSneaky 39 Napisano 8 Lipiec 2012 Za Goda na Arenie jest 36H , możesz poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyprianz5 10 Napisano 8 Lipiec 2012 [quote name='kamin02' timestamp='1341744004' post='79901'] Kolega potrzebował pomocy. A poza tym każdy może się pomylić a ty jak byś sie czył gdyby ciebie niesłusznie zbanowali na jedynym fajnym serwerze. [/quote] Ja nie byłbym taki głupi, żeby wchodzić na arenę z godem. Jeszcze później wypisywać, że to NIESŁUSZNY ban... Ten ban jest bardzo SŁUSZNY i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jantomedes 75 Napisano 8 Lipiec 2012 Uprzejmie bym prosił o nie spamowanie tutaj, przez osoby nie z ekipy. 1. Ban całkowicie słuszny 2. Unbany od 48h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 8 Lipiec 2012 Unbany od 48 godzin Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach